Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Dragon3000 #195 üzenetére

    Mert másra jó.
    Lásd minipc vagy noti. A hely/tdp/integráció mindig összefügg.
    Van ahol van rá szükség és van ahol nincs.

    Én csak annyit akartam hozzátenni, hogy arra érdemes lőni amire használjuk. Ha játszik a gyerek akkor felesleges magad és őt szívatni gyengébb/drágább cuccal ha nincs a fenti paraméterekre szükség. Ha meg mondjuk egyetemre viszi akkor pedig egy noti lesz a megoldás, vélhetően előnyösebb lesz egy 1.5kg-os mint egy 3kg-os... ha meg előbbi akkor biztos jobb lesz az integrált megoldás mint a diszkrét.
    Stb...

    Én aszerint váltok/választok megoldást, hogy mire lövök. Váltottam már desktopot is lefelé apu-ra, meg fordítva is amikor az kellett és jobban jött ki egy akár belépő dvga-val.

    szerk: Most épp pl. lefelé váltanék desktopról. Volt mATX cpu+dgpu. Majd mivel játékra nem kell így maradt az mATX+5600G. Erről előrelépni egyrészt nem volt hova desktopon APU-ban mert várni kellett a Phoenix-et, most itt van, de elég drága. Desktop+dgpu-ról indulva most pl. nekem szimpatikusabb egy Phoenix mini PC, árban is jobb, szegényes vagy drága AM5 lapokkal szemben általános a 2.5G Lan, USB4/PD/DP.... pl. bekötni is jóval egyszerűbb mint a desktopot, vagy egy notival dokkolni/KVM-ezni (céges, HO-ban). Ennek számomra több előnye van pl. most, úgy, hogy közben van dvga a polcon, gépben már 2 éve nem volt. :) Csak egy példa, hogy másfelé is gondolkodhat az ember.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák