Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Floyd80

    addikt

    válasz Bende1111 #18001 üzenetére

    A gép oldalát vedd le amíg ellenőrzöd, addig nem lesz légáramlás probléma. :) A radit kézi pumpával szoktam átfújni, tud azért porosodni, de itt valószínű más probléma lesz.

    Ahogy mmdms is említi, lehet, hogy a pumpa kihagy, nekem is a CPU_fan-ba van kötve az 5600X hűtése, alapjáraton, irodai munkában 35-45 között van, pumpa fix 2200, ventik 700, a folyadék 30 fokos. A CPU game alatt se nagyon megy 60 fölé 280-as radival (megjegyzem az AMD overdrive-ot kilőttem a bios-ba, csak a sima OC megy).

    A pumpát kellene monitorozni a CAM-ban, egyéb programban, hogy mit mutat, 2000 alatt ne legyen a fordulat, a régi sorozatot nem is lehetett 2000 alá vinni szerintem, az újabbakat le lehet tekerni teljesen. Lehet összeakad az MSI monitor programjával, ha használsz olyat, de elvileg nem kellene. A CAM-ban próbáld ki a különböző profilokat, maxon járatni egy ideig.

    A kisebb radikkal az a baj, hogy ha kevés egy eszközhöz és felmelegszik, akkor az csak fűteni fog és rontani a helyzeten, de azért ezt a procit el kellene bírnia.

    "Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

Új hozzászólás Aktív témák