Új hozzászólás Aktív témák

  • Alusky

    aktív tag

    válasz nyesteb #37006 üzenetére

    Önmagában a kölyök és felnőtt táp, mint címke nem jelent semmit, összetételt kell nézni. Prémium gyártók felnőtt termékeit pl. lehet adni kölyöknek is rá van írva a zsákra, meg ha megnézi az ember látni is, hogy egy Acana felnőttben van annyi összetevő, mint egy Brit kölyökben. Ezeket a címkéket a gyártó a saját termékei elhelyezésére használja inkább, egymáshoz hasonlítani.
    Nem sok különbség van a két táp között amit említettél, a kölyöktápok fehérjetartalma magasabb szokott lenni az normális.

    Nem egy rossz tápok ezek, ha a felnőtt bevált és most rendben van a kutya vele akkor add nyugodtan. Én nagyon hamar váltani szoktam felnőtt tápra, bár én eléggé felsőpolcosakat veszek. Volt olyan is, hogy 8 hetesen elhoztam a kölyköt és felnőttet kapott egyből, pláne mivel a Susa kölyöktáp amivel a tenyésztője etette hiába volt kölyöktáp, összetételben közelébe nem volt az én felnőtt tápomnak.

    A kutya növekedése nem egyenletes, nem a táp miatt hagyta abba, főleg mivel nagyjából ugyanaz a két táp. A bélgyulladás fél éves kutyáknál könnyen előfordul, nekem is volt most 3 is egymás után.
    Ilyenkor kap gyulladáscsökkentőt, antibiotikumot általában, illetve pár napig rizst meg húst kell neki főzni vagy konzervet rákeverni a rizsre és keveset adni napi 3-4 részre elosztva a keveseket, utána mehet megint a táp rendesen.

    [ Szerkesztve ]

    Megcsinálta! Megcsináltaaa!!! Starship IFT-4 *WD40-es plazmacsúsztatás*

Új hozzászólás Aktív témák