Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    válasz justmemory #103016 üzenetére

    Ez is vidék. Próbáltuk szépen megbeszélni vele, először letagadott mindent, majd látszólag meg is értette.. rá 1 hétre ugyanúgy elkezdte, és közben mormogta, hogy 7 óra elmúlott azt csinál amit akar. Még a másik szomszéd is szólt neki, de az se érdekli.
    Hát ez az.. hogy ő is csak a nyugdíjat egészíti ki, és egyáltalán nincs tisztelettel arra, hogy azért nem kéne mindennap 6-kor meg 7-kor kalapálni, vagy épp a ház mellett döngölni a földet.
    Én is ezt mondtam a páromnak, hogy az ilyen vas megmunkálásos dolog egyáltalán nem normális egy családi házas övezetben, ennek ipari tevékenységekre alkalmas helyen lenne a helye. Vagy legalább másra lenne tisztelettel, hogy ez zavaró és nem nappal csinálja, hanem napközben, amikor amúgy is megy valami háttérzaj nálunk is és nem zavaró.

    Ránk semmi panasz nem lehet, soha nem szerveztünk bulit, nem hangoskodunk, még a fűnyírás is el van intézve péntek délután. Hétvégén meg full kuss.
    Persze mindenki az öregeket védi, hogy legyen toleráns az emberrel. Csak épp, ha ez egyoldalú, ő meg szarik bele az egészbe, akkor felmegy a pumpa. Ha meg viszonzásképp nekiállnék én is valami hangosat csinálni, tuti, hogy felbőszülne, hogy akkor ő csak azért is 5 órakor nekiáll kalapálni. :W

Új hozzászólás Aktív témák