Új hozzászólás Aktív témák

  • szaszlaci

    addikt

    válasz tothjozsi96 #118025 üzenetére

    Ezeket úgy szokták egybecsavarozni, illetve rögzíteni. Nem hiszem, hogy azt önmagában ki lehet szedni. Stabil egyáltalán az, vagy mozog? Lehet, jobban egybe kellene rögzíteni, hátha kitart úgy egynéhány évig. Így elmondás alapján kérdéses annak az ablaknak a nagyon jó minősége illetve szerelése.
    Gondolom nem is a gumitőmítés nyikorog, hanem a műanyagok illesztése.
    Épp a napokban láttam egy nagyon minimál könnyűszerkezetes falba rakott, már kicsit szoruló műanyag ajtót, ami épp így recsegett csukáskor, meg mozgott is az egész fal. :)

    venom8888
    Minden bántási szándék nélkül, a Logitech Z906 határozottan NEM profi hangrendszer. Ráadásul ott a nagy, brutálisan túlhangosított, elhangolt, egyszólamú szub, ahogy sejtettem. Szól ha kell, ha nem. Hangminőségben ezt egy töredék árú füles tudja. Igaz, nem lesz kanapé rázás és rengeteg brummogó mély, meg az a fajta térhatás sem.
    Nem értek a fülesekhez, de ez azért eléggé vállalhatónak tűnik, ha úgy döntesz, olcsón kipróbálnád. Most az ára is jó. Láttam mérést, jó sok mély is van. Közép is oké, magas kicsit sok, de van. De csak ha nincs nagy füled. Plusz a kép késleltetését meg kell oldani, ~0.3 sec.
    Vagy kérdezel valamelyik hifista topikban, háromszoros áron kapsz majd ajánlatot, talán az kicsit jobb lesz.
    Vagy maradsz a Logitechnél, és minden hétvégén növeled a szomászdaid gyomorfekélyét és infarktuskockázatát.

    ■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák