Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    válasz tothjozsi96 #134008 üzenetére

    Nem engedelykoteles :N. En mar csak tudom, iden fejeztem be a felujitast 10emeletes panel magasfoldszintjen es volt marva jo par uj horony ;].

    75mm-es valaszfal 3. emeletig ugyanolyan mint a 152mm-es teherhordo falazat. Nem teherhordo hanem merevito szerepe van. Vizszintes hornyot ahogy irtad egyaltalan nem, sot a statikaimban alahuzott felkover csupa nagy betuvel irta be: TILOS! szoval gondolom nem szabad. Fuggolegest lehet, de... a betonvasakat bantani na azt megintcsak nem:
    "Fuggoleges hornyok keszitese a betonfedes vastagsagaig, maximum 20cm szelessegben - ezt kovetoen legalabb 40cm szunet kihagyasa kotelezo - megengedett.".

    A betonfedes ahogy Zee is irta eleg nagyban fugg attol hogy melyik gyarban ontottek a panelt. Debrecenben a jellemzo 10-15mm a 152-es es 75-os, 5-10mm a 40-es falazatban. Szoval vedocsovet nem igazan lehet bevesni, nalam pl kabelcsatornat gipszeltek a falba a villanyszerelok.

    Kapcsolo beveses az viszont :Y... 20percig vestek 1db-ot egy Milwaukee geppel... A kovetkezo alkalommal mar hoztak dobozfurot meg egy rendes max-os gepet hozza.

Új hozzászólás Aktív témák