Új hozzászólás Aktív témák

  • szabjan

    tag

    Hehe. Ez jó volt amiket írtatok itt.. :D
    A hangulat mindig megvan. ;)
    Én párszor voltam ilyen meghívott 'nézzük meg a lakást és szakértsd meg nekem...' tipusú emberke. Csak hát ugye én mondtam, hogy a víz-gáz fűtésen kívül max a villanyhoz értek kicsit, meg a burkolás-festés vonalat ismerem valamennyire. De nem is volt szükség rá nagyon. Olyan döbbenetes árakat nyögtek be a 'fővállalkozók' , hogy én is belepirultam. Szinte mindegyik lakás kb a feléből- 60 % ából jött ki a végén. Igaz be kellett vállalni a szakemberek felkeresését. Az igények szóródnak nagyon. van akinek megfelel egy falon kívüli fűtésszerelés is, van aki a kazánt is bevésné a falba.
    Volt nekem rekord olcsó és rekord drága fűtés-víz szerelésem is. Sokszor felesleges, rendszerbonyolító dolgokba mennek bele az emberek. Én meg mit tudok csinálni, elvégzem amit a megrendelő kér. Láttam lehányható festést 2 milláért és borzalmas villanyszerelést is.
    Ami biztos és írták itt többen is. Ami a falban-födémben van, azt muszáj egyszer normális anyagokból jó szakemberrel megcsináltatni. A többi bármikor könnyebben módosítható.

    [ Szerkesztve ]

    a vizesember

Új hozzászólás Aktív témák