Új hozzászólás Aktív témák

  • fi:zi'k

    nagyúr

    válasz neduddki #34287 üzenetére

    Majd ha nyerek a lottón, lesz alu radiátor, addig jó nekem a Sanyika is. :))

    (#34288) Ton-ton
    Ez érdekesen hangzik. Holnap úgyis kell beszélnem megint a burkolóval. Mondjuk lehet nem is ő fogja csinálni, mert kb 3 hétig nem ér rá, annyi munkája van.

    Nem tudom konkrétan értesz-e hozzá vagy csak jó tanács volt, így a közösbe dobnám. Előre bocsájtom, hogy laikus vagyok, így csak hangosan gondolkozom és lehet, hogy nem jól.
    Több "megoldás" is eszembe jutott, mindegyik onnan indul, hogy legalább a parkettát fel kell szedni, mivel szvsz ez nyikorog leginkább a mozgás miatt.
    1. A meglévő párnafák felhasználásával azokra rögzíteni az OSB és gipszkarton lapokat, amire mehetne a burkolat. Természetesen, ha szükséges, a régi üveggyapot szigetelés és a sérült párnafák lecserélése .
    2. Ha az előző megoldás működhet, akkor azonos elven csak új párnafákat használni.
    3. Nikecell lapok használata az új párnafák alatt vagy felett, így kevesebb párnafa kell, nagyobb a hang és hőszigetelés, bár utóbbi nem szempont. Kérdés, hogy mennyire kellene sűrűn rakni a párnafákat, hogy azok ne törjék össze a Nikecell lapokat.
    4. A meglévő párnafa háló kitöltése betonnal, így kisebb térfogat is elegendő lenne. :DDD Bár ez nem hiszem, hogy járható út. Föccer, szerinted? :))

    96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

Új hozzászólás Aktív témák