Új hozzászólás Aktív témák

  • RohamDroid

    aktív tag

    Sziasztok,

    Utólag is köszi mindenkinek a betonozással kapcsolatos segédletet végül az OSB lapos ötletet kidobtam a kukába és lett rendes hő/hang szigetelt szuper beton helyette. Sajnos még a háló szoba várat magára mert közben olyanokat találtam a fűrészporos tapéta levakarása közben ami miatt a lakás kap egy -10cm álmennyezetet és full újrakábelezést.
    Találtam olyan vezetékeket kilógni a falból (amit vizezgettem) amiben élő fázis volt. Akkor kiderült, hogy a konnektorok ugyan földeltek és a kivitelező mindenhova 2,5-es rézkábellel ment rá még a világításra is, viszont a szobákban és az óraszekrényben található földelésnek nincs köze egymáshoz. Egy kis rontom bontom után észrevettem, hogy mindenhol kb 10cm cső fut utána a falban mennek a drótok egyesével össze vissza és ott már nem fut földelés :Y

    Szóval egész lakás újrahúz de akkor már úgy hogy a lan kábeleket hangszóró előkészítést mindent behúzok a falba illetve a plafonba. Felettünk Goddzsila lakik szóval az ellen is jól jöhet egy kis hangszigetelés felülről.

    Szóval ezzel megyek tovább. :(

    Üdv.: Csaba

Új hozzászólás Aktív témák