Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Eagl3 #130009 üzenetére

    Igen de én nem értek hozzá, ezért kerestem szakembert aki megcsinálja. Viszont a többi szaki sokkal többet dolgozott és órára levetítve kisebb órabér jön ki másoknál. Egyedül ennél a vizesnél lepődtem meg azon ahogy leírtam, hogy milyen keveset dolgozott és mégis milyen sokba került.
    Ahogy az első posztomban is írtam azt szeretném megtudni, hogy mennyire vágott meg ez a szakember vagy egyáltalán nem csak a vizes szakma ilyen jól fizető vagy mit rontottam el én, hogy kellett volna alkudoznom vagy mit kellett volna tennem, hogy máskor ne kerüljek ilyen helyzetbe. A klíma már be van csövezve, a klímás bérét nem sokalltam, egy egész napot dolgoztak nálam. A villanyszerelő már két egész napot dolgozott nálam még jön egy 3. nap. Egyiknél sem sokalltam az árat amit megkért. Egyedül ennél a vizesnél. De lehet azért mert nem látom át a költségeit és a teljes munkát, a hátralévőket is ahogyan azt leírtam. Ahogy #130008Met is írta, lehet hogy most elkérte a teljes munka árának a felét úgy, hogy igazából az 1/3-ával végzett csak és a java még hátravan. És lehet csak ezért érzem magam szarul miatta mert azt hiszem, hogy itt lesz még 2-3 órát aztán én jól megszívtam, hogy ilyen magas órabéren dolgozó szakit találtam közben meg nem, csak ő már a meló árának felét úgy kérte el, hogy a java még hátra van de be fogja azt is fejezni.

    Most ez alapján amiket írtatok az jön le, hogy fogjam be a számat és csináltassam vele végig. Akkor így lesz csak ha ilyen módon adod elő a megoldást nekem abból semmit nem értek meg és nem tanulok az esetből mert nem tudom, hogy mit és hol rontottam el csak azt tudom, hogy rosszul érzem magam a leírtak miatt.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák