Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Undoroid

    őstag

    válasz Undoroid #52 üzenetére

    ITT is van a tegnapi írásom linkje! Itt valami olyan oktató nézte / elemezte az Én régi-régi-régi kedvencem egyik felvételét, aminek az elég furcsa hangmagasságú énekhangját hallhattad! Nem nagyon értettem a szavait, de a mozdulatai mindent elmondtak! Nagyon vártam az 5:29 utáni részt, mert ott átvált és egész más hangon énekel tovább! Az a reakció mindent elmond! (itt néhány pillanatra látszódik a Magyar származású párja is!) :K Volt egy másik ilyen videó, pont ezzel a felvétellel, amit egy fiatal operaénekes készített el és Ő is hasonlóan reagált King hangjaira! Mindkét videóban feltűnik az az egyszerű kérés, hogy ha tetszett az összeállítás, akkor használd a feliratkozást, like-ot és a csengőt! :K Neked is kellene!

    Ezt az előadót sok évvel (valamikor a 90-es évek elején) ezelőtt találtam! Megvettem az akkori kazettáját és "fogyasztottam" a tartalmát! Azután azt vettem észre, hogy egyre több a sérülés a kazettán, mert -a szó szoros értelmében- rommá hallgattam! Nem értettem a szövegét, de volt benne valami...Még mielőtt olyan visszavonhatatlan sérüléseket szenvedett volna a kazetta, át is játszottam PC-re. Nem tudom, hogy mi 'fogott meg' rajta, de azóta is sokszor fogyasztom! Profi zenészek, jó ritmus, kidolgozott dallamok és szólók! Ajánlom figyelmedbe még akkor is, ha teljesen más a kedvenced!

    https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-

Új hozzászólás Aktív témák