Aktív témák

  • spepe

    csendes tag

    Hello mindenki!

    Nos a cím elég sokat mond de nem eleget szerintem. :)

    Szóval:

    Van egy Quad Core 3,20 Ghz-ez gép, 8 Gb RAM-al, egy 500 Gb-os vinyóval ( kb. 50Mb/s ) és egy Maxtor videókarival. ( 400 Mhz RAM Dac 128 Mb VRAM ).

    Alaplap: ASUS K... Sajnos a pontos típust nem tudom de pótolom hamarosan. :)

    Ezt a gépet videószerkesztésre szeretnék használni de sajnos egyszerűen nem lehet normálisan használni mert a gép extrém lassú. :) Szó szerint. Ilyen konfig mellett szerintem minimum, hogy a rendszer betöltése nem tart tovább fél percnél.

    Ennek ellenére a rendszer kb. 2 perc míg betölt de ekkor sem használható rendesen.

    Pinnacle Studio 11 Plus nevű progit szeretnének használni a videószerkesztésre de sajnos még rosszabbul megy mint a rendszer maga.

    Eddig Vista 64 Bit volt fent a memória miatt de a tegnap felraktam egy Vista 32Bit-et, hogy leteszteljem, hogy mi változik. Mondanom se kell szerintem, hogy a memóriát nem tudja használni a rendszer de ennek ellenére valamivel felgyorsult és a progi is jobban használható valamivel.

    Ehhez a progihoz adtak egy PCI kártyát ami olyan mint egy TV tuner annyi különbséggel, hogy ez kifelé is tud vinni jelet.

    64Bit-es Vista alatt ez sem működött valami fényesen. :)

    Probléma volt még a 64Bit alatt, hogy a progi is rendszeresen kifagyott illetve bekavarodott és csak egy újraindítás után volt hajlandó "rendesen" működni.

    Nos nem tudom, hogy mi lehet a gond de remélem, hogy valakinek van valami tippje. :)

    Köszönöm a válaszokat előre is!

    Bye!

  • (Darkwood)

    őstag

    válasz spepe #1 üzenetére

    Talán itt kérdezz rá: [link].
    BIOS frissítést próbáltad már? Egyébként se árt!

    [ Szerkesztve ]

    Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

  • Bordoi

    őstag

    válasz spepe #1 üzenetére

    Használd légyszíves a linkelt topikot.

    Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

Aktív témák