Új hozzászólás Aktív témák

  • Gave

    addikt

    válasz bajtokarpi #414 üzenetére

    Mit értesz az alatt, hogy "úgy járni" ?

    Én pár napja indítottam el a 3. offline karakteremet Epochban.

    Ezek elég jó classok szvsz eddig:

    * Primalist\Beastmaster
    * Sentinel\Paladin (ez nagyon könnyű volt warpath skillel, d2 whirlwind kb)
    * Rogue\Marksman

    Acolyte, és Mage ezek nekem picit nyersnek tűnnek egyelőre. Az Acolyte = Necromancer különösen identitás zavarosra sikerült szerintem, azzal még várnék.

    Ha nem vársz túl sokat a játéktól, akkor már most bele lehet tenni karakterenként átlag 20 órát, ami egy ilyen játéknál nem rossz szvsz (Torchlight++).

    Nekem egyedül a nehézsége nem bejövős eddig, az átlag harc 90%-a nagyon könnyű, aztán van 1-2 olyan random roll amitől csak pislog az ember, hogy hová tűnt .5 mp alatt 90% hp ( jobb esetben csak annyi). Későbbi bossoknál már van némi reflex küszöb is, azaz ha jól láttam nem lehet minden képességüket tankolni, kb classic D2 szint. De lehet csak én nem tudtam kimatekozni a hp-t akkor amikor oda értem.

    Loot szinten szerintem alapból nagyon jó, mert van sok cuccnak saját affixje, és amiatt kis mákkal sokáig releváns maradhat. Nekem mondjuk az bejön, hogy nincs akkora hangsúly a unique/set tárgyakon, de ez pl 180° is lehet valakinél, hogy azok miért nem jobbak.

    Nekem ez a grafika stílus is bejön, de akinek a sötétebb/metálosabb jön be annak megértem, hogy ez nem annyira látványos. Sok skill van ami pl csak akkor látványos ha éppen olyan terepen van az ember, pl barlang ahol kijön a kontrasztja. S

    Offline játszok, szóval az online-t érintő problémákról nem tudok, majd valaki más nyilatkozik ha akar és tud :D.

    A többi kis nuansznyi dolgot nem említem ami zavart mert az általánosságban megfertőzte a játékipart, már az indiek sem menekültek :U

    Here? For folks like us? Wrong city.., wrong people

Új hozzászólás Aktív témák