Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    addikt

    válasz bajtokarpi #414 üzenetére

    Én csak most, kb. egy hónapja kezdtem újra játszani vele, még nem jutottam el a normál monolit nehézség végéig sem, tehát olyan korai endgame szinten vagyok.Általában pozitív élményekkel, pár elég kellemetlen negatívval. (Előélet: D2, Path of Exile cc. 7-8k óra, Grim Dawn 1,5k óra)
    - online játsszom vele, de eddig talán egyszer volt lefagyás, elég stabil
    - a töltési idők a pályákra elég hosszú
    - nagyon jó a beépített lootfilter szerkesztő, szükség is van rá, mert sok cucc esik.
    - csak három buildet próbáltam eddig, de így is volt olyan skill, ami nem működött megfelelően
    - a subclass választáson kívül mindent egyszerűen lehet resetelni és újraosztani a pontokat. A skillfejlődésnél sem dráma ha magasabb szinten váltasz, gyorsan vissza lehet hozni a megfelelő szintre az új skillt.
    - a craftolás egyszerű, sok alapanyag esik, és bárhol, akár pályán is használható, nem kell visszamenni a városba.
    - engem bosszant a láda füleinek a kiosztása. 1x1-től 2x4-ig szinte minden elrendezésű cucc esik, ha viszont rendszerezni szeretnéd típus szerint, akkor a 2 egységnél magasabbaknál mindig lesz kihasználhatatlan maradék hely a fülön.
    - a harcok elég egyenetlen nehézségűek, ahogy már írta is korábban valaki. Gond nélkül végigmégy akár egy 4-5 szinttel nehezebb monoliton, aztán a boss azonnal megfektet. Ez már az alapjátékban is előjön, a monolit bossoknál pedig rendszeres.
    - hozzá kell tenni, hogy a bossfightok nagyon mechanikusak. Tehát rutinnal, amikor már kiismeri őket az ember, akkor nagyon könnyűek lehetnek, de addig meg kell halni párszor :O
    - nem saját tapasztalat, de a streamer/videós jelzések alapján a buildek nem igazán kiegyensúlyozottak. Van nagyon OP, van elég kínlódós. Ráadásul papíron OP buildnél is bele lehet futni játékmechanikai gubancokba, ahogy korábban írtam. (A skill kilökdösi a bosst az aréna szélére, ahonnan nem akar visszajönni, viszont az aréna pereme egy idő után megtelik DoT trutyival. Melee karival nem tudod megkerülni.)

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák