Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    addikt

    válasz savior #1042 üzenetére

    A pontok elvesznek, nulláról kell felhúznod a másik guild reputációját. Plusz ha jól tudom, akkor a MG-ben vásárolt cuccaidat nem fogod tudni ráadni egy CoF karakterre.

    Ha elégedett vagy az MG-vel, akkor szerintem nem érdemes váltani - minek megjavítani valamit, ami nem romlott el?

    Védd a fákat - egyél hódot!

  • 0karmacoma0

    senior tag

    válasz savior #1042 üzenetére

    Gyakorlati szempontból nincs előnye, de nekem hatalmas plusz, hogy én szedem össze a saját cuccom. Ha meg tudnám venni az összes szükséges itemet, nem biztos, hogy küzdenék a level 100-ért, meg pusholgatnám a korrupciót. Közben elértem az erősebb COF szintekre, és most már tényleg esnek elég jó itemek. Egy dupla T7 és egy tripla T6 már jött. Legalább el lehet kezdeni theorycraftolni, hogy mit lehetne összerakni a legjobb cuccaimból. Nincs még akkora endgame, hogy nagyon szórakoztató lenne összevásárolt Bis itemekkel grindelni goldért. Nyilván a másik oldalról meg bosszantó, hogy 1-2 dolog nagyon nem akar jönni, az ember meg kíváncsi, hogy jól gondolkodott-e mikor összerakta a buildet. Például Mortality Grasp elvileg gyakori item, de még sima se esett 98-ig, pedig target farmolom napok óta. Más ritkább kesztyűből már 4 potenciálos is van, de ennél megmakacsolta magát az RNG.

    Őszintén szólva szerintem ez egy iszonyatosan jól kitalált rendszer. Mind a két játékformát megfelelően támogatja, és a rank grind minden szezon elején ad majd egy célt.

    Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

Új hozzászólás Aktív témák