Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gave

    addikt

    válasz Ellia #425 üzenetére

    Jól néz ki, egy ilyen karit biztosan indítok majd.

    Tetszik, hogy lehet még mutálni tovább a skilleket, pl most a homing tripla fireball Sorcerert próbálom ki, eddig elég jó, sok cast speed és ignite és dől szét minden gyorsan :D .

    Here? For folks like us? Wrong city.., wrong people

  • Har_melin

    addikt

    válasz Ellia #425 üzenetére

    Ötletes, ez koncepciójában végre valami teljesen új. A tényleges működés (milyen sebzés, mekkora körben, milyen cooldownnal) nyilván megfeleltethető más játékok egyéb skilljeinek, de a grafikai megvalósítás eredeti.

    Más:
    - kipróbáltam az offline módot, tényleg minimális a töltési idő a pályák között. Nem tudom, a ladder-en kívül mit kínál majd még az online, de ha csak azt, akkor részemről felejtős.

    - olyan buildet keresek, ami úgy lvl 70-90 között übertank. Olyan, ami a még ismeretlen monolith bossok elleni harcokat (beleértve Orobysst is) képes nagyjából facetankkal megcsinálni, hogy ki lehessen tanulni azokat. Nem kell sokszázas corruption szintet tudjon, nem high endgame boss farmolásra kell, csak arra, hogy el lehessen jutni vele arra a szintre, ahol már ki lehet farmolni azokat a cuccokat, amik majd ehhez kellenének.

    Ez azt jelenti, hogy legalább a Reign of Dragons bossig mindet gond nélkül képes legyen megcsinálni, mert az alap cuccok (egy kesztyű kivételével, ami csak lvl 91-től eshet) jellemzően lvl 84-86-on tetőznek, a fölött lehet bármelyiket farmolni. Hangsúlyozom: nem minmaxolt cuccal, hanem ami az adott nehézségi szint eléréséig már eshet. (Pl. nem lehet lvl 70-től elérhető fegyver egy lvl 68-as boss ellen)

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák