Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz Segal #41987 üzenetére

    Néha a T-nél is lehet valós akciót kifogni (igaz azt általában online pár óra alatt lerabolják), pl. 2019 végén vettem ipad mini 5-öt 100k-ért náluk online, ez szerintem nagyon jó deal volt, most árúkeresőn megnézve a legolcsóbb helyen is 132k.

    Throme: én a tescoban általában úgy veszek lego-t, ha valami akcióban kijön a legolcsóbb webshop ár közelébe vagy az alá, és amúgy is kellene, akkor elhozom. Régebben volt olyan akciójuk, ahol jóval alatta is kijött pár készlet, akkor tényleg megéri ott vásárolni.
    Manapság mikor ott van az emberek zsebében az okostelefon internet hozzáféréssel, nem nagy dolog egy gyors kereséssel ellenőrizni valaminek a tényleges piaci árát - persze lehet, hogy tényleg többen vásárolnak ott úgy, hogy pár ezer különbség nem igazán érdekli őket, nem ezzel akarják az idejüket eltölteni.

    Ez az új winter village készlet tetszik, viszont ezzel az új Mario készlettel barátkoznom kell - a nyitás-csukás nagyon ötletes, viszont hogy a figurák ilyen stilizáltak nem igazán tetszik :(

Új hozzászólás Aktív témák