Új hozzászólás Aktív témák

  • #75376384

    törölt tag

    válasz KaiotEch #42032 üzenetére

    Ooo de farok vagyok. Én vmiert az új sw hajóra asszociáltam sry. :D

    Az a készlet amúgy nem kifutott már? Ha igen, akkor nem hiszem, hogy az alapján kellene megítélni mennyire drága náluk a Lego. Hiszen az ilyenek ára kb bármennyi lehet.

    #42033 Szada85: nem érdemes összehasonlítani a svájci és mondjuk az osztrák fizut, mert simán van adott munkakörben akár a kétszerese is. Bár hallottam már annál többet is, de konkrétumokba nem mennék bele. Van neten egy kalkulátor, ahol svájci átlag fizukat lehet nézegetni, adott munkakörökben, ha érdekel az ilyen.
    Amit amúgy mondani akartam, hogy hiába engedheti meg magának még a meki alkalmazott is, hogy Lego fan legyen, attól még muszáj tudatosan csinálnia, mert simán elmegy több száz frank feleslegesen, ha nem elővigyázatos. Egyébként pedig tudatosan is csinálják. Bizonyos dolgokban (például szolgáltatói előfizetések) sokkal árérzékenyebbek, mint a magyarok. Nem beszélve a “valóban kell ez nekem” örök kérdésről is. Én is sokszor elhatározom, hogy most elmegyek legot venni, aztán ránézek az árára és inkább elengedem. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák