Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Gubbba #76014 üzenetére

    Köszi a kiegészítést. A bravo-s link már kint volt a hsz-emnél de nem akartam mélyebben belemenni. Meg a kocka.hu-s érintettségről is olvastam, ill. korábbról is rémlett, hogy van összefonódás, de pontosan nem tudtam/annyira nem érdekelt a téma, hogy külön cégek (esetleg ugyanazzal a tulajdonosi körrel) vagy ugyanaz cég szinten is az üzemeltetés. Így világosabb.

    @Mauzes. Nem látunk rá az eladásra, de a 3 fizikai brand store eladása nem biztos, hogy a nagy biznisz felé mutat. Cserébe egy újat azért nyitnak, gondolom ez forgalmas helyen azért még viszi az üzletet - a karácsonyi foghíjasabb polcok szerint legalábbis. Ill. én karácsony előtt voltam a Csillaghegyi úton átvételre náluk, fura volt, hogy a raktár előtt 3-4en állnak sorban vevők. :)

    EURHUF és 24-es árak: Nem vártam csodát, valahol a HUF az árakat nézve erősebb mint kéne. Persze ez tyúk vagy tojás kérdése ha az árfolyamot nézzük - épp ezért tűnik most erősnek, de a bizalom és a trend alapján mást én se tennék. (Elég az utóbbi 2-3 nap híreibe beleolvasni tény hiány, tervek és "magasnyomás" ügyben... :U) Az szerintem pozitív, hogy nincs általános áremelés a Legonál, bár erre azért mertem számítani amennyire vastagon fogott a ceruza az utóbbi 1-2 évben, és amennyire árfolyamon felül azért az EU/egyéb infláció bőven nem volt olyan magas.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák