Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Llew #80590 üzenetére

    Ezzel ill. amit Throme írt most nem tudok egyetérteni.
    Ez mindig elhangzik, hogy gyerekjáték de a teljes portfólió nagy része abszolút nem ilyen célzattal/bonyolultsággal és árazással készül. Egyértelmű a kiállítási cél is a megfelelő termékvonalakon.

    Akkor ha 2-3 év alatt reped, kuka, ahogy fentebb van megfogalmazva: "megveszik a gyereknek és pár évig használják", ez szerintem teljesen fals így.

    Ha ez ilyen, pár év múlva kidobom, széttört a gyerek kezében akkor én mondjuk 2-3x40k-t költöttem volna vmi drágább szettekre a gyereknek és ennyi.
    - Önmagában sem értem, hogy pl. egy 120-180k-s szettet ki venne gyereknek, így ebben a formában, hogy ja, hát itt van, 2 év múlva kuka, akár játszós szettet is és akár nyugaton is.
    - De emellett még ott vannak a konkrét kiállítási darabok amikkel egyértelműen nem is gyerek tud játszani.
    - És akkor a végső érv: amikor nem egyetlen szettről beszélünk, itt a topicban nézzünk szét. De gyanítom aki komoly és/vagy kiállítási darabot vesz az sem áll meg 1 készletnél... szóval amikor mondjuk 500k, vagy hét(nyolc?)számjegyű gyűjteményekről beszélünk akkor ki vásárol így, hogy ja, hát 2-3 v és ha ennyi volt akkor ennyi volt.

    Sem árban, se a cél kapcsán nem tudom ezt belelátni.

    @Throme
    Addig ad a Lego elemeket amíg gyártásban vannak. Az exkluzív készletekben mindig vannak egyedi dolgok, a figek szinte mindig azok. Nem fogják pótolni, és ahogy a múltkor statisztikáztunk egyet, 1.5 év alatt van az átlagos kifutási idő.

    @kbalage2
    Köszi. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák