Új hozzászólás Aktív témák

  • Dilikutya

    félisten

    válasz HUN_Sector #80582 üzenetére

    Én a Youtube videóktól kapok agyfaszt. Hiába az életkori korlátozás, meg a Youtube Kids, tele van fogyatékos, agyzsibbasztó, nem egyszer káros tartalmakkal. Olyan fogyatékos rajzfilmek vannak rajta, rettenet. Meg van egy, gyanítom orosz kislány, mindenféle faszságokat csinál az apjával. Csak éppen kőgazdagság van bemutatva, a videóban a segge is ki van nyalva, kitalál valami kreténséget, apa meg is veszi, aztán levideózzák.

    Frakkot én is rühelltem, lemezárus cuccom nem nagyon volt, talán csak az űrrakéta, a lenyíló oldalával. Nem igazán mondanám jó játéknak, bár alapvetően az nem is a mi korosztályunknak készült, szerintem már az 50-es években születettek is játszhattak azokkal. A mai gyerekeknek is fapados szerintem minden, amivel 30 éve játszottunk. A Playmobil-t se tudom, mennyire pörög, a Müllerben egész komoly kínálat van, meg annak is van magazinja, de nem tudom, érdekel-e valakit. Én anno a magyar hamisítványát szerettem.
    Érdekes, hogy a GI Joe teljesen eltűnt, csak gagyi utánzatok vannak, Transformers is ritka, az is csak az éppen futó filmre és sorozatra koncentrál.

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák