Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kis.zsolt

    tag

    válasz ubbconfig #15 üzenetére

    Hasonlóan gondolkozunk.
    Egyébként én a SkyShowTime-os emailre értettem, hogy belengették az emelést... ki is akadtam rá, ezért írtam azt, amit.
    Úgy érzem, hogy a lélektani határt elérte mindegyik streaming szolgáltató gyatra kínálata, a komoly pénzekért nyújtott igénytelen kontent, a lassan bővülő tartalom, a régi filmek szinkronjának a hiánya, félkész szinkronok (a Covid idején voltak sorozatok, ahol az első pár rész szinkron nélkül futott, azóta nem tudom pótolták-e), a kötelező érzékenyítés, a hiteltelen képi világ (gondolok itt a Netflix agymosó sorozataira, ahol az 1600-1700-as években fekete bőrű nemesek a főszereplők).

    Nekem is a t*rent és a Plex a barátom, nem is értem, így jobban átgondolva, hogy mi a fenét vacakolok itt bármilyen streaming platformmal, mikor pár nap-hét múlva már enyém akár a legújabb film is, nulla forintért, és azt töltök le, amit akarok, a szennyet pedig meghagyom azoknak, akiknek igénye van rá).

    Azon gondolkozom, megveszem a PlexPASS Lifetime verziót 42 gurigáért (ez kicsit több, mint két év havi előfizetésben számolva), és elengedem a streaming szolgáltatókat. Háttérzajnak meg ott van a MindigTV - ingyen.

    Ne kérdezd: LEGÁLIS!!!

Új hozzászólás Aktív témák