Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DraXoN

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz joey04 #10 üzenetére

    Simán megérné olcsóbban is nekik, akár összevontan.. nézés arányában eltudnák osztani a bevételt, és senki se pörgeti folyamatosan a streamingeket se.

    Sajnos együtműködni, rövidtávon nem látszik, hogy akarnának. Jó lenne egy platform ahol tényleg (közel) minden elérhető lenne, nem kéne több helyre fizetni, valójában a cégeknek is olcsóbb lenne a fenntartás, de persze kevesebb a tiszta bevétel, még ha valójában több is lehet mert volna egy nagy felhasználói bázis.

    De még a meglevők is, szándékosan "határig feszítik" a bevétel kérdést mert akkor jobbak a számok.
    Viszont nem értem miféle marketingeseik vannak... csökkenő előfizető számra árat emelni, hogy meglegyen az azonos bevétel.. Miért gondolják, hogy ez nem üldözi el exponenciálisan a meglevő előfizetőket... csak netflixnél 8%ment el egy hónapban? az rengeteg.. (mondjuk, mi is pont most beszéltük meg a családdal, hogy legalább egy fél évre parkolópályára tesszük a netfixet.. pedig egy 4-5 éve folyamatosan elő volt fizetve)

    The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5

Új hozzászólás Aktív témák