Új hozzászólás Aktív témák

  • Sipi

    addikt

    válasz Trianrta #807 üzenetére

    Az mi, hogy ''normál'' XP?!? Ennyi erővel a majdani Vista-ból is csak a Ultimate Experimental Multigiga Edition érdemli meg az oprendszer nevet, a többi hulladék?
    Mitől olyan nehéz megérteni, hogy majdnem tök egyforma a két verzió? A Prof nem attól prof, mert jobb, hanem mert olyan dolgokat tartalmaz, amelyeket IT Professional-ek tudnak (ki)használni.

    Normális használat esetén a user nem rendszergazda (max. power user csoportba teendő). Az sajna, nem a Windows hibája, hogy a közkézen forgó programok egy része egyszerűen trágya, hulladék, és futáshoz ilyen-olyan rendszergazdai jogkört igényel.
    Ezek egy része megoldható, ha rendszergazdaként belépve telepíted, majd logoff, login normal user, futtat. Ha pedig nem megy, akkor én azt az elvet követem, hogy az írója elmehet a búsba, a szemete meg a kukába, és keresek valami rendes programot, ami nem barmolja össze a rendszert.

    Ha pedig a céges Home jól megy _ugyanazon_ programokkal, mint amivel az otthoni Home nem, akkor valamit rosszul állíthattál be. Segíthet, ha törlöd az aktuális felhasználót és a teljes Documents and Settings mappáját, majd kreálsz újat, akár ugyanazon névvel. (Előtte mentsd el a doksikat!)

    Sipi

    Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!

Új hozzászólás Aktív témák