Új hozzászólás Aktív témák

  • Sipi

    addikt

    válasz Trianrta #811 üzenetére

    De, az előtelepített oprendszer ugyanaz, mint amit megveszel cédén. Tudtommal semmiféle olyan licensz-szerződés nem létezik, amely megengedi, hogy a Windows forráskódját átírd, megváltoztasd a működését.
    Az oprendszer mellé adott plusz szolgáltatások azok, amelyektől más lesz. De ezek vagy letilthatók/leszedhetők, vagy azért vannak, hoy egyáltalán menjen vele a géped (pl. speciális driverek, ehhez tartozó beállítások).

    Egy rakás registry-beállítás létezik, amellyel a működés befolyásolható. A scandisk ''letiltása'' is ilyen lehet. (Mondhatni, szerencsére, nekem több gépet is szétvert már, hogy önhatalműlag ''kijavította'' a talált hibát.) Így a ''csak egy példád'' nem példa (egyébként is egy példa nem példa).

    Mindegy, semmi közöm nincs hozzá, hogy ki mit művel a saját gépével. De ahhoz igen, hogy egyesek hülyeségeket terjesztenek nyilvános fórumon. Ha sértő vagyok, elnézést, de a nyilvánvalóan nem igaz állításokat igyekszem azonnal cáfolni. Ez a fórum nem azért van, hogy tizenéves Pistikék a sulibudiban dohányzás közben megosztott pletykáikat szórják szét minél nagyobb sugarú körben. Elfogadom, hogy neked nem felel meg a Home, de akkor te is fogadd el, hogy egyes véleményeid nem felelnek meg a valóságnak - s ezért többen is kiigazítunk.

    Sipi

    Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!

Új hozzászólás Aktív témák