Új hozzászólás Aktív témák

  • Tachion86

    tag

    Most hogy olvasom a tapipados hozzászólásaitokat, eszembe jutott valami és kipróbáltam. A kettővel ezelőtti laptopom (ASUS K50AB) tudott olyat hogy ha két ujjamat egyszerre húztam végig függőlegesen akkor görgette a weboldalakat (meg bármit). Sajnos ezt az előző gépem (Lenovo Y570) nem tudta, hozzá kellett szoknom hogy a tapipad bal szélét kell simogatom ha görgetni szeretnék. Viszont most kipróbáltam ezen az Y500-on és működik a kétujjas görgetés! :-)
    Sőt, működik oldalirányban is, ha széthúzom az ujjaimat akkor pedig zoomolni lehet egy képen vagy akárhol. Kétujjas érintésre olyan mintha az egér jobb gombját nyomtam volna meg, szuper! Már csak egy dolog hiányzik és akkor már annyit tudna mint az ASUS; háromujjas érintésre azt kellene csinálnia mint amikor az egér görgőjét nyomom meg.
    Meg az FN+Enter kombinációra a számológép megnyitása is nagyon hiányzik még mindig. :-)

    Szerk.:
    Az érdekes az hogy mindezt úgy teszi hogy direkt nem telepítettem fel semmilyen tapipad drivert épp az itt olvasott rossz tapasztalatok miatt. Mondjuk ennek ellenére az óra mellett van valami "Synaptics mutatóeszköz" dolog...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák