Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • himpike

    aktív tag

    válasz bteebi #48 üzenetére

    Az Epson tintatartályosaiba te nyomod/folyatod át a tintát egy nagyobb palackból. Látod hogy meddig van a tartálya mert átlátszó, túlfolyni sem tud. A lézernyomtatók felbontása jellemzően kisebb, ergo rosszabb minőségű a nyomat. Ez nem jelenti azt hogy nincs nagy felbontású lézernyomtató csak nem azt fogják megvenni az ára miatt.
    Pl vonalkód nyomtatásra nem is nagyon használnak lézert mert nem lesz egyenes a sok pici vonalka és nem olvassa be a scanner, vagy a keletkező melegtől enged a ragasztó a címke alatt.
    Megfolyás... sose áztattam el semmit csak a kedvetekért pár hozzászólással visszább. Előkotortam a címkét, a fekete egyáltalán nem folyt meg a csap alatt. A színek valóban elmosódtak, de gondolom kevesen tesznek csap alá bármilyen iratot ha fontos.
    Eredeti, nem eredeti.... az Epson festékje pl a C13T03V64A 4 színnel közte a fekete.
    A fekete 7500 oldalra elég, a színesek 6000 oldalra. Mindez 14ezer forintba kerül.
    Tonert az utángyártott dolgok korában már nem nagyon tölt senki, nem éri meg vesződni vele.
    A nyomtatás sebessége függ attól hogy színes vagy fekete a nyomat. Feketénél az Epson EcoTank L3210 ( 70ezer körül és 8100fekete/6500színes oldalnyi festékkel veszed ) ami egy átlagos wifi nélküli nyomtató 33 oldat dob ki egy perc alatt.
    Emellett most még vissza is kapsz a vásárlás utáni promócióban 15ezer forintot ha nem cégre veszed).
    Érdemes számolgatni hogy ugyan milyen csodával sikerülne ezt beérnie egy lézernek bárhogyan. Már csak azoknak való tényleg akik nagyon ritkán nyomtatnak és csak feketét.
    Akkor nem számít hogy kb 6-8x annyiba kerül egy oldal.

Új hozzászólás Aktív témák