Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huncutka1029

    addikt

    válasz mastodon #80037 üzenetére

    képernyő tükrözési problémát samsung telónál a HBB tv opció akadályozza. Ha azt a tv-n kikapcsolod, akkor tud a teló kapcsolódni. Illetve fontos az is hogy a telefonon az energiatakarékos üzemmód teljesen ki legyen kapcsolva. Ha nem akar menni a dolog, akkor próbáld ki a Google Home app használatával.
    elvileg ez képernyő, és audió tükrözésre van kihegyezve.

    a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

  • markymango

    tag

    válasz mastodon #80037 üzenetére

    A samsung mobiloknál valahogy nem ugyanúgy megy minden, mint más droidosoknál.. Előbb LG volt a telefonom is, az gyönyörűen működött SmartShare-ben. Aztán telefon csere, de ebben eleve van képernyőtükrözés, MirrorShare néven. Olyan 80%-ban működni szokott, de amikor nem, akkor nem tudom miért nem..
    Azért késhet nálad a TV, mert a folyamatos képminőséghez "pufferel" - pár másodpercnyi bejövő anyagot eltárol, és csak akkor küldi a képernyőre, mikor szakadozásmentesen let tudja játszani.
    Ehhez még hozzájárul az, amiért nem szeretek mobilról tévézni: lejön wifin a műsor, a telefon megjeleníti, majd ezt az infót ugyanazon a wifi-chipen próbálja egyből továbbtolni a TV felé.. Ehhez már kell egy normális telefon. Holott a TV ugyanarra a wifi-re van rákapcsolva mint a teló, sőt nekem be van dugva közvetlenül a routerbe, szóval hasíthatna egyből a TV-re is ilyen külön kanyar nélkül..

    @huncutka1029: pont ez az, hogy nem telefonok. 220-as csatlakozás, Ethernet csatlakozó, digitális képfeldolgozó rendszer direkt adatfolyamokra és annyi hely az alaplapon amennyi csak kellhet - és b@meg, a telefon egy fél körömnyi chipen, akkuról meg tudja oldani, közben wifin veszi, megjeleníti, majd továbbítja ugyanazt az adatfolyamot. Ezt "okos"TV-nek nevezni.. ehh.. :W :W

Új hozzászólás Aktív témák