Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz rokefeller #14091 üzenetére

    Igazad van, pl. Fedorát Gnome Shellel, openSUSE-t KDE-vel érdemes, de _DE_ Ubuntunál az Unity óta a Xfce vagy LXDE sokkal-sokkal kényelmesebb windóz után, mint az Ubuntu.
    Fedorát, openSUSE-t és Debiant sem ajánlanám kezdésre, egyszerűen több az Ubuntu user, könnyebben talál magyarul segítséget, ha elakad. Angol helpel sokan nem tudnak mit kezdeni, ill. keresni sem tudnak rá. Amúgy majdnem mindegy, hogy mit, mert aki kitartó, az találhat megoldásokat mindenre. Mondjuk openSUSE nekem is csalódás volt (gnome változatot próbáltam, ez is lehetett a baj), Fedorával minden "smooth" működött, kevesebb gondom volt, mint Ubuntuval - a gondok nagy része a 11.04-el indult, 11.10-nél feladtam, pedig ~8.04-óta aktívan használtam. Fél év párhuzamos linuxozás, meg windózozás után végre újra rátaláltam Fedorára, ami anno asszony gépén símán ment, amíg a HW ki nem döglött alóla :)

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák