Új hozzászólás Aktív témák

  • LógaGéza

    addikt

    Szóval most jutottam el odáig, hogy meg kellene oldanom az automatizációt. Eredeti eset ez volt, de egy kicsit kibővítem.
    Egy odt diavetítés menne majd Impressel, folyamatosan, alatta egy internetes rádió szólna, közbe a PresentationClock menne bal alsó sarokban az idővel. Pénteken és hétfő este 7kor ezek lekapcsolnának, és a közben FTP-n felmásolt movie.mpg-t kellene lejátszani, majd ha vége, akkor továbbindulna a vetítés, és a hozzá kapcsolódó dolgok.
    Ha leáll/újraindul a gép, akkor elölről minden. Ha videolejátszás közben áll le a gép, akkor mehet tovább a diavetítés újraindulás után.
    Szóval hogyan oldhatnám ezt meg minél jobban, és minél kevesebb erőforrásból?
    Első körben cron-ra gondoltam, hogy írok egy scriptet, ami lelövi a fenti 3 programot, és elindítja a lejátszást, majd ha vége, akkor újra elindítja, ezeket berakni péntek/hétfő este 7-re. Majd írok még egyet, ami elindítja a diavetítést, és a hozzá kapcsolódó dolgokat, azt pedig az XFCE automatikus indítójával indítanám, mint a VNC szervert.
    Ez így életszerű? Esetleg a szkriptek megírásában egy kis segítséget kérhetek? :B

    "Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

Új hozzászólás Aktív témák