Új hozzászólás Aktív témák

  • mzx

    senior tag

    válasz ubyegon2 #25709 üzenetére

    "A Debian a legszivatósabb, amit próbáltam."
    Nah, hát talán pont azért, mert állítólag az egyik legstabilabb, legbiztonságosabb disztro, ha jol tudom.
    "Ahogy nézem, lassan sikerül saját magad is kizárni mindenféle netes ki- bejutásból! :C Ez ám a supersecurity! :DDD"
    Jah, néha még én magam se tehettem be a lábam a saját disztrómba. :D
    Nah, látod, te is ezt csináltad magaddal, csak te amikor Debian-t telepítettél. :D

    "A körülmények miatt volt nehéz a Linux telepítése "
    Bocs, h ennyire Kíváncsi Fáncsi vagyok, de tényleg szeretek a dolgok mélyére nézni. :D Szóval... milyen korulmények miatt? :)

    Ne tudd meg, eleinte én mennyit b*lf*szkodtam a linux telepitéssel, na de hozzáteszem: én még win-t se telepitettem addig! WinXP-t csak használtam addig, de nem telepitettem, csak amikor linuxszal kezdtem ismerkedni, akkor win-t és linuxot teleptettem, életemben eloszor. Azoban hamar megtetszett az ubuntu telepités egyszerusége, pláne a win XP lassuságához képest.

    "Én úgy tudom, hogy a gui az egy program grafikus kezelő felülete, az asztali kezelő felület meg egy disztró grafikus kezelő felülete."

    Akkor melyik az LXDE?? GUI, avagy asztali kornyezet?? (A Lubuntu disztrón pédául LXDE van ugyebár... vagy a Peppermint-en is azt'szem ez van.)

    "Nézd meg a distrowatch- ot, hogy az utóbbi pár évben melyik volt magasan a legnépszerűbb disztró."

    Pont ezt az egyet tudom, h legalább egy éve a legnépszerűbb disztró a Mint, én is azt hasnzálom, MINT az aláírásomban olvashato. ;) Sőt, pár lve is legalábbis a z ubuntuval cserélgette az első helyet. Ezér tcsodálkoztam Syl beírásán, de valamiylen szempontbol lehet h igaza van, csak hát én egy szemlélődő-fejtegető tipus vagyok (már amikor időm, energiám és motiváciom is van adott dologhoz, a számitogépekhez meg nem mindig van), és kiváncsi vahgyok, milyen szempontbol találta ő lassunak és mihez képest. Ha van kedve, majd reagál. ;)

    (#25711) sh4d0w :

    Jo, de bocsi, még mindig nem értem, h akkor miért csak 5 KB/s? Én tényleg kellően hulye vagyok a számitogépekhez, tehát kéretik szo szerint érteni a kérdéseimet, nem fitymálás van a kérdéseim mogott, még mielott valaki esetleg félreérti. ;) Szoval hadd tanuljak vmi ujat: miért csak 5 KB/s az ideális sázmodra, pláne h privát trackeren is rajta vagy? Értem, h fogni akarod a netsebességed ,mert kell neked másra, egyéb feltoltésre web bongészésre is, stb, de nekem őskövulet gépen remekul megy a bongészo akkor is ,ha torrentezek kozben, és torrent kliensebne nem raktam semmiféle sebességkorlátozást! (Persze mihez képest gyors a bongészésem, pl az én igényemhez képest, na meg amikor nem fut torrent, akkor is kb ugyanolyan sebességgel tudok webezni.)
    Engem privát trackeren az idegesit, hogy esdélyem sinc a legtobb torrentet visszatölteni még 0.5 arányban sem, emiatt köteles vagyok napokig seed-elni, h ki ne rugjanak... Éppen ezért nem korlátozom az upload sebességem. Szoval bár hulye vagyok a sázmitogépekhez, de a szerény ismereteim kozepette ezért nem értem, akkor, nálad miért van iylen nagy mértékben korlátozva az upload sebesség?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák