Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz csixy #81374 üzenetére

    Ez is hasonló volt, fusd át Bob koma hsz-ében van a jó tipp, egyébként ha nincs LVM, akkor magát a crypt service-t kell eltávolítanod, szerintem ha a csomagot törlöd, a hiányoló services szórakozni fog továbbra is.

    SSD-re meg smartctl, hátha lefut USB csatolással is....egyébként a boot-on kívül mi más miatt gondolod, hogy baj van az SSD-vel?

    vagy kevés rajta a tartalék hely

    Ez lassíthatja jelentősen, kérdés, hogy valóban kevés-e a hely az overprovisioning-nek? Ezeket a dolgokat nem lehet tippeléssel kiókumulálni sajna. (hacsak nem vagy jó látóasszony.....)

    A pantheonnak annyi hiányossága van, hogy nem lehet a tálcára lelökni a futó programokat, amikor épp nincs rájuk átmenetileg szükség.

    Ez kb elég is ahhoz, hogy használhatatlan legyen, ha megszoktad a több ablakkal operatívkodást. Kipróbáltam, rettenetes élmény volt, több ablak meg volt nyitva és fogalmam se volt, hová kattintok és miért nem mozdul semmi, bár lehet a sötét háttér is akadályozott kicsit.... Persze ha felraksz ezt meg amazt, mint Ubuntunál a tweak, meg dconf-ot használsz, akkor OK lesz, de pont egy ilyen disztrónál ez nem tűnik előnynek. Aki tud és akar ennyit gépészkedni, az éppen nem ilyen disztrót fog felrakni. :N

    [ Szerkesztve ]

    új Samsung 980 1TB SSD 24eft 0TB írás, gyártói garancia

Új hozzászólás Aktív témák