Új hozzászólás Aktív témák

  • ceia

    őstag

    #94218 urandom0 Hú de jó! Akkor lehet Mintben (Xfce) teljesen sarkos ablak, a tálcán a hangerőszabályzó előjöhet függőleges csúszkával is, mint windowsban, és csinálhatok kisebb "start" menüt is a negyedképernyős helyett? És lehet a felület nem csak szürke, illetve light és dark téma, hanem bármilyen színű, ahogy ez beállítható pl. a windows classicban?

    #94221 májkimiki Köszi! Akkor Mint lesz, és MBR lesz.

    #94222 ubyegon2 Azért a Mint a Pop-hoz, vagy a Zorinhoz képest kevésbé modern felületű. Olyan, mint az autók között az Audi. Nagyon jó autó, de egyáltalán nem tetszik. Olyan semmilyen. A Mint Xfce-re is vontakozik amit írtál, vagy csak a Cinnamonra? Akkor téged is megkérdezlek, lehet szögletes, sarkos ablakokat is beállítani? Mármint hogy Mintben ne csak alul legyenek szögletesek, felül is. És a konfigurálhatóságot én nem konzolból értem, hanem a rendszerbe épített felület beállításoknál. Egérrel. Elhiszem, hogy aki szakértője a Linuxnak, az felépíti Archból a kerneltől az utolsó gombig konzolban.

    Különben melyik szerényebb erőforráshasználatot tekintve, a Mint Xfce, vagy az LMDE 6?
    Elérhető valamelyik olyan verzióban, aminél a rendszer maga sokáig nem változik, csak a biztonsági frissítéseket kapja? (ha jól gondolom, ez lenne az LTS, vagy a stable? mert gondolom a rolling release az pont nem ilyen..) Jó lenne, ha nem sokat változgatna, és minél többet hagyná nekem használnom a gépem minden erőforrással, amije csak van.

    Érdekes, hogy a Zorin úgy reklámozza a rendszerét, hogy nem gyűjt semmilyen személyes adatot (lejjebb van, a CRT moncsi alatt, sötét mezőben link ) miközben ahogy fentebb linkeltem #94216 ceia, a Privacy Policy-jában leírja, hogy egy csomó nagyon is személyes adatot gyűjt. wtf.. Bár a disztró írnek mondja magát, két ukrán származású fivér csinálta, az ő nevük a Zorin.

    [ Szerkesztve ]

            it's more fun to compute

Új hozzászólás Aktív témák