Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rimuru

    veterán

    válasz ArthurShelby #60080 üzenetére

    ingyenes probrammal is meg lehet csinalni a konvertalast, csak 1 feltetelnek kell megfelelni (legyen 1MB hely a lemez elejen es vegen), King ezt is megcsinalta mar elesben is (linux alatt), korabban leirtam a lepseket ebben a topicban.

    Szerintem ugy a legtisztabb a meretezes ha elsonek windows alatt csokkented utana linuxon noveled, tehat lenyegeben ugy ahogy korabban tetted. :)

    Egyes korokben divat: szerintem epeszu ember aki nem windowsra fejleszt az nem windows alatt csinalja, de ez csak egy kis resze a vilagnak (mm programozok). :D

    Touchpad: ez furcsa, ha beallitasokban megy alt menni szokott gombbal is. Amugy nekem pont forditva van, jobban szeretem linux alatt hasznalni, windowson olyan rosszul mozog (par hetes macos hasznalat utan pedig mar a linuxos is furcsa)

    Firefox: beallitasokban: Use autoscrolling, ezzel be tudod kapcsolni az "usztatast".
    about:config alatt: general.autoScroll

    [ Szerkesztve ]

    Vigyázat, csalok!

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz ArthurShelby #60080 üzenetére

    Nincs itt vita MBR UEFI témában, akinek kevés a 3+128 partició, váltson.

    Partíció méretet lehet valahogy növelni a linux javára (240-es ssd)?

    Ideális esetben lehet live Linux használatával mondjuk, egy mellette lévő particióból átméretezni. A nem ideális eset viszont valóban olyan hátrány, amit az MBR séma okoz. :)

    Egyébként ha jól tudom van egy fizetős win-es program, ami átkonvertál mbr-ről gtp-re

    Úgy érted, hogy élő particiót konvertál át? Adatok sérülése nélkül? Biztosan van ilyen, gondolom erősen javallva előtte a biztonsági mentést.

    Az egér görgetését szerintem elég jól be lehet állítani, a FF-ban nekem a jobbgombos gyors lap le/felhúzás hiányzik, de csak az új verziókban, amúgy egy kiegészítőt használok erre FF ESR-ben, de az újakban van a Scrollbaros kieg, ahol be lehet állítani a gyorsgörgetést középső gombra is.
    - storno, kéklufi about:configos módszere jobb

    Meg tanít google-t használni, ahogy Fawly szívása is mutatja.

    A kolléga imádja a hoover üzemmódot, utálja, ha valami stabilan működik, ezért keresi mindig a lehető legfrissebbet mindenből. Abból sejtem ezt, mert én a két állandó rendszeremet 2 évig használom, szinte nulla hiba mellett. Persze ez a butának nevezett Debian/Ubuntu vonalas rendszer, nem egy modern dolog, aminek látom sokan felülnek utóbbi időben. Én is így voltam sokáig, de már egy éve csak használni akarom a desktopot. Néha a laptopon azért szimulálom én is ezeket a hűdejóhafrissnagyon rendszereket. Amíg hagyják. :D (ez nem 2 év, még 2 hét se nagyon)

    (#60081) colomb2

    Azt még mindig nem tudod, hogyan lehet kikapcsolni a jobbgombos felugró menüt FF-ban? Emiatt nem tudom használni a Scrollanywhere-t jobb gombbal gyorsgörgetésre. :(

    [ Szerkesztve ]

    új Samsung 980 1TB SSD 24eft 0TB írás, gyártói garancia

Új hozzászólás Aktív témák