Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MostaPista

    tag

    válasz leviske #79603 üzenetére

    Külsős levelező programot biztos nem fog beengedni.

    :F
    Eleve IMAP volt a kerdes, ami kulsos levelezos programot feltetelez. :O

    Koszonom, a vivaldirol nem tudtam, megnezem, hatha jo valamire. ;)

  • MostaPista

    tag

    válasz leviske #79603 üzenetére

    A webes felületüket én nem találtam lassúnak,

    Ujra megneztem, szerencsem volt (?), 8 honapja nem leptem be es azt irtak, fel ev utan torlik a fiokokot, de megse. ;)
    Belepeskor csak annyit irt, hogy 99+ level van az inboxban es ugy 2,5 percet kellett varnom, mire megjelenitette az utolso otvenet, es lefele gorgetve csak a "meg tobb" idiotizmus jott.

    Koszonom a tippet, kiprobalom a telepitheto levelezot, hatha azzal jobb lesz a helyzet.

    Amugy eleg erdekes, hogy felteglaval dongetik a melluket, hogy nemetek es micsoda biztonsagosak, majd az indoklasban csak annyi szerepel, hogy 2013-ban valaki megnezett valamit es valamihez nem fert hozza - alig egy evtizede volt, ennyit a biztonsagukrol. :))

    A riseup weboldalat es wikit nezegetve nekem ugy tunik, hogy csak valamilyen amerikai "hacker" tarsasag volt, es amiota par eve a FBI kieroszakolta a hozzaferest, erosen csokkent a tamogatottsaguk.

    Valamikor regen volt egy hasonlo elven mukodo weboldal, csak meghivoval lehetett regisztralni, az indoklas szerint azert, hogy a nemkivanatosakat ki lehessen szurni, de ugy hallottam, a lenyeg az volt, hogy az egeszet eladjak valamelyik nagy cegnek jo penzert.

    Azert orulnek, ha lenne mondjuk egy linuxos biztonsagos weboldal, ahol biztonsagosan lehet forumozni es levelezni, van jo nehany pozitiv pelda, hogy forumokat mar strukturaltan lehet olvasni, lehet latni, hogy melyik szalon mire jottek a valaszok, nem csak omlesztve, mint itt is, harminc evvel korabbi technologiaval. :(

Új hozzászólás Aktív témák