Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cigam

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz fatpingvin #83854 üzenetére

    Az igen! Egy mezei ftp-ből hogy lett egy nem támogatott op.rendszerrel való párhuzam?

    Attól mert ftpt használok, nem fogják a gépemet spambot relének használni, sem az általam nem megosztott adataimat ellopni. (A megosztottakhoz is elég komoly felkészültség és és törvénybe ütköző dolgok szükségesek. Ha meg te vagy állambácsi, akkor nem csak az ftp-met vagy képes átnézni) Arról nem is beszélve, hogy azért ,mert nem támogatottá vált, attól még nem lesz automatikusan spam bot, és publikusak a rajta tárolt adatok.

    Nem is értem miért használsz olyan korszerűtlen, nem biztonságos protokollt mint a pop3, smtp, http (30 éves). Persze lehet példálózni azzal, hogy mennyit fejlődött a biztonsága (TLS,SSL,http/2) de csekkold csak le hogy pl. az Index.hu, vagy az Origo.hu támogatja-e a http/2-t?! Hogyan olvasod/használod a porhardvert, úgy hogy nem rendelkezik a legfrissebb http/2 támogatással?!

    Amúgy meg tessék megkapaszkodni: A mai napig üzemeltetek XP-t futtató gépet. A nagy nyilvánosság előtt megkérlek, hogy készíts belőle
    - spambot-ot
    - lopj el pár rajta tartott fájlt.
    Kapsz rá mondjuk egy hetet. Oké?

    Könnyen vered a csalánt más f...val! Majd ha ideadod azt a 10milliós nagyságrendű összeget, akkor majd lecseréljük az XP-s eszközt....

    Lehet riogatni az embereket olyanokkal hogy nem biztonságos, és nem is baj, ha_pontosan_tudják_, hogy egy adott dolognak (protokoll, op.rendszer,bármi)mik a sebezhető pontjai. Aztán majd mindenki eldönti_a_tudás_birtokában, hogy mit mire használ.

    Akkor kellene felháborodni(b*meg elni), ha az internetre kitett smb v1-et ajánlottam volna.

    [ Szerkesztve ]

    Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Új hozzászólás Aktív témák