Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Rowon #92416 üzenetére

    Linux mindenre jó helyett írhattam volna azt is, hogy szinte mindenre, de eszembe jutott egy kollégám régi Dell laptopja, amire két különböző számtech szerviz azt mondta, hogy ez használhatatlan, dobja ki. Anno Linux Mint XFCE 17.3 békésen futott azért rajta mégis.

    De ezek régi történetek nyilván, játékok nem érdekeltek, amikor átLinuxolódtak, alternatív programokat meg simán találtam, nyilván erre írtam, hogy rugalmasnak kell lenni.

    Egy példa, a HDS, miért jó az, gondolom azért, mert nagy színes ábrát mutat. :D Ha enélkül elvagy, a smartmontools GUI verziója legalább annyira informatív.

    A Windowsról átváltás nehéz, még egy Linux Mintnél is. Megérteni, hogy mi hogyan és miért működik máshogy, aztán bele kell nyúlni a terminálba, lehetetlen azt is megkerülni.

    Hát igen, ebben valóban más, mivel a Windows használata anyatejben volt. :D Ne fárasszatok már megint ezzel a marhabaromsággal! :N Sose tanultam semmit, ami PC vagy sw, első OS-t első PC-re a főnököm jött el felrakni és elmagyarázni mi micsoad, mert neki hamarabb volt....eszerint lehet mégis meg kellett ott is érteni, mi micsoda és hogyan működik?

    Azt meg ne hozzuk már ide, hogy iskolában megtanulja a gyerek a Windowst...no várjunk? Megtanulja? Miért? Azt is meg kell eszerint tanulni? B+ és akkor a Linuxnál meg hátrány, hogy kicsit más és nem árt megismerni?

    Mindegy, tudtam, hogy nem kéne belemennem... :W

Új hozzászólás Aktív témák