Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zebra_hun

    addikt

    Üdvözlet!
    Pár kezdő kérdéssel fordulnék hozzátok. Röviden a sztorim. TV mellől eladtam a régi gépem, amit csakis 'médiagépként' használtam. Még volt ára, pénzt kaptam érte, ennyi. Azt hittem felesleges, de most, hogy nincs, rájöttem, jó lenne mégis csak egy ilyen házimozis, youtubos masina. Régi félretett, kidobni sajnált cuccaimból összeraktam erre a célra egy régi masinát. Mindig is piszkálta a fantáziámat a Linux, de valahogy win maradt. Ma reggel lettem kész az összerakással, XP-t tettem rá, de update nem is megy, illetve nyögve nyelős, úgyhogy az alábbi konfighoz tudnátok egy Linux rendszert ajánlani? Ami nekem fontos, hogy TV-re lesz kötve (1920×1080@60Hz) és youtube menjen rajta reklám mentesen. Bocsánat, win alatt ad block-kal sima ügy, itt nem tudom, hogy van e ilyen. Gondolom van, csak nevét nem tudom. Illetve egy másik fontos dolog, utánaolvastam és van támogatása egy un. Creative Audigy ZS 2 Platinium hangkártya. 5.1 hang rendszer van a nappaliba, emlékeim szerint ez bitang hangot produkált nekem régen. Ez is belekerült. Szóval nem sok mindent kell tudni a gépnek, ezzel engem kiszolgál és örülnék ha menne.

    Szóval a konfig amire kérnék segítséget/ötleteket.

    - Abit KN8 alaplap, nForce Chipset
    - Amd Athlon 64 ada3500dka4cg CPU
    - Kindstone KVR400x64c3ak2/2g (2×1Gbram 400MHz)
    - Creative SB0350 Audigy 2 zs platinium
    - SSD 120 Gb
    - Nvidia gtx 650

    Persze ha egyátalán erre létezik valamilyen Linux. Kinézet nem érdekel, nem számítanak a csilli-villi effektek, ficsőrök. Tisztában vagyok vele, hogy az ilyet már Hitler is kidobta, de ha életet lehet bele lehelni, akkor én örülnék neki. Illetve pár rövid kérdes ha szabad. Linux telepítés is hasonló mint egy windowsos? Usb-ről is lehet vagy írjam majd lemezre? Rufussal mehet a telepítő? A 120Gb-os ssd-t több részre osszam fel? Xp-nek gondoltam 40Gb-ot, mennyit illik adni neki? Driverezés hogy megy? Gondolom alaplapi cd itt hasztalan, Abit laphoz a cuccok Linuxra gőzöm sincs hogy honnan.

    Egyenlőre ennyi, bocsánat a hosszú hsz miatt, igyekeztem összeszedni gondolataimat ;)
    Köszi, üdv., zeb

    [ Szerkesztve ]

  • zebra_hun

    addikt

    válasz vadkörte #77442 üzenetére

    Köszönöm mindenki hozzászólását. Igen, tudom hogy ez egy nagyon régi vas, de ezek vannak itt kéznél. Lehet naivan, bocsánat, azt gondoltam, hogy a Linux elfut kevesebb gépigénnyel, ha nem is egy új verzión, de valami régebbin, ami ehhez a lap/procihoz passzol. Értem én, hogy kukaérett, de megpróbáltam :) LibreELEC-t ki fogom próbálni, annyira könnyen nem adom fel. Egyébként tavaly kellett használnom a régi 3ds Max 7-es verzióját, fel is raktam egy XP-t egy szintén régi, de ennél azért jobb masinára és fel tudtam frissíteni mindent, igaz nehezen, de mentek a weboldalak normálisan FF-al. Tisztában vagyok vele,hogy 2021-ben nem bankolunk XP-vel, van "rendes" gépem is, amit frissen tartok. Ahogy
    @TordaiTibi is írja, érdemes ilyen mini gépeket nézni. Aprón van dögivel, egy hatalmas bajom van velük, sima sztereók 99%-ban. Bevéstem a falba felújításkor az 5.1 vezetékeit, nem látni semmit csak a hangfalakat és szeretném használni. Tehát az 5.1 nekem fontos. Nem sóherkodásból nem vettem még, csak megpróbáltam ebből kihozni valamit. Creativ kártyámat én is a W10 frissítései miatt dobtam ki a fő gépemből, meguntam, hogy minden nagy update után kesergéljek drivereket. Valami daniel Kawasaki kepesztett mindig utána, de feladtam W10-en ezt a hangkártyát. Jelen pillanatban is keresgélek mini gépet, olyat ami 5.1 vagy a creativot bele tudom tenni. A Linuxot meg nem adom fel, tegnap óta sokat olvastam utána, eléggé meggyőzött. Sok jó alternatívát láttam, olvastam. Ok, W10-et munka miatt sem fogom kukázni, de ha sikerül egy pici kultúrált mini PC-t szereznem, nappaliban tökéletes lesz egy LInux Mint vagy valami hasonló. Bár ha valakinek van esetleg jó ötlete a Hitler géphez, ne tartsa vissza ;)

  • zebra_hun

    addikt

    Azt hiszem, hogy kénytelen leszek feladni. Lubuntu szépen feltelepül, kiírja hogy indítsa újra a gépet és vegye ki a lemezt. Bootkép lefut, pillanatra megjelenik az egérnyil, aztán mint amikor a csillagok háborúja kezdődik, fekete háttéren piros zöld és sárga pöttyök. Ez pár másodperc múlva elsötétül és úgy is marad. Újratettem mégegyszer, de ugyanez. Telepítés közben van egér, bill ill. kép is, amikor kész, nincs. Egyszer, valamiért viszont volt, csak egér nyil nem, de működött. Vakon tudtam használni, újraindulás után már többé nem volt kép. Le is fotóztam, ment csak egérmutató nélkül. Gép hibát kizárnám, mert xp-vel ugyan működött, csak az egy katasztrófa lett, hogy nincs frissítés már. Lehet kipróbálok még másik verziót. Vagy őszintén, kuka?

  • zebra_hun

    addikt

    válasz CPT.Pirk #77453 üzenetére

    Szia, lubuntu-18.04.5-desktop-i386. [link] Alul a 32bitest. (18.04.5 Bionic Beaver LTS (LXDE) Hangsúlyozom, nem vagyok PC guru, sandítok arra,hogy nvidia baja van. Amikor nem volt egerem, akkor jobb klikkekkel tudtam beazonosítani, hogy hol lehet. Bejött egy olyan menü, hogy driverek letöltése, és a nyílt nvidia volt bepöttyözve. Sajnos egér nélkül nem tudtam áttenni a zárt nvidia driverre, így nem is tudtam le OK-zni. LXDE-t kesertem, ahogy Rimuru írta, de lehet ez nem is az. Elsőre nekem fura, hogy ennyi verzió van. Bocs, összehasonlítási alap nekem csak ablak van... nem akarok itt ilyen szavakat írkálni, csak mást sosem használtam. Még valami. Ha sok a hülyeségem, szóljatok ám ;), abbahagyom. Ha valakit zavarna. Köszi

    [ Szerkesztve ]

  • zebra_hun

    addikt

    válasz CPT.Pirk #77456 üzenetére

    Letöltöttem, kiírtam dvd-re, de nem is bootol. Gyanús az EFI könytár, ez egy régi bios. Pendriveról nem is indul semmi. Van pici jó hír is. Régi lemezeimet túrva, tudtam, hogy van Linux. 2011-es Kubuntu. Gond nélkül felment és működik. Kép égér minden megy, csak régi mint az xp. Sajnos kicsit lelépek, gyerekfürdetés, család. Este folytatom, csak azért sem adom fel :)

  • zebra_hun

    addikt

    válasz CPT.Pirk #77463 üzenetére

    Köszi a tippeket. Ma en vagyok a soros gyerek altatással, azt nem elem túl :) elalszom en is...
    Röviden: pendriveot nem fogadja el a biosom, lehet en vagyok a béna, eddig minden gepen sikerült, csak ezen nem. Nagyon régi Ami bios vagy mi, boot kiválasztásba csak usb cdrom van. Lemezre írok. Amit adtál link, nem telepedik fel, de kb 5 perc alatt a lemezről felmegy a rendszer és működik :Y De. Ez a lemezről megy, nem íródik az ssdre. Ha kiveszem a lemezt, újraindítok akkor a 10 éves kubuntu jön be. Viszont láttam működni a 20.4-et vagy hányast. Ez már fel siker :) köszi, holnap folytatom, vagy ha nem alszom be akkor éjjel. Reggel vegeztem az éjszakas héttel, de még nem feküdtem el... kóma... köszi mindenkinek az eddigi segítséget.

    [link]

  • zebra_hun

    addikt

    válasz zebra_hun #77464 üzenetére

    Siker :))
    Működik az öreg gépezet. Ez a live verzió nekem újdonság, az előbb már célegyenesbe voltam. Megszokásból, én egyből telepíteni akartam. Délután valamilyen verzió települt, de hibásan. Este a 10 éves kubuntu is települt es ment is. Aztán jött ez a live verziós amit 'megettem', jútúbon' néztem gyorsan vidijót, aztán leesett, hogy mi ez. Nem ismertem, elbénáztam... pedig a cél előtt voltam. Nem figyeltem, hogy onnan indul az install, ez csak egy ilyen 'próba' lehetőség. Működik egyenlőre minden, amíg nem veszek valami jobbat, marad ez. Köszönöm az ötleteket, segítséget. Biztos jövök még, de mára ennyi.
    szevasztok

  • zebra_hun

    addikt

    Sziasztok, lenne még pár kérdésem valóban. Mielőtt kérdeznék, röviden a tapasztalatimról. Ezen a több mint 15 éves configon valóban működik a Lubuntu disztró. Nagy reményeket nem fűztem hozzá, hiszen Windowson lehetetlen feladat ezen egy friss op rendszer, nagy piros pont a Linuxnak. Ahogy írtátok, tudtam is valahol, cpu 100%-on kepeszt youtube-on, akad is rendesen. Ezen leírás [link] ugyan segít, így 360-ban folyamatos kép van, de 720 vagy feljebb, akad sajnos. Ami nagyon nagy lökést adott most, hogy a Creative hangkártyám újra élettel tölti meg a hangfalrendszert. Kiselejteztem, hiszen win alapokon, nemhogy nincs támogatása, de sztem direkt ellehetelenítik a használatát. Sajnos filmekbe rosszabb a helyzet, bemásoltam egy Star Wars 1080p részt, ott aztán megadja magát a masina :) Ha nem nyúlok bele, nem tekerek bele, akkor még megy, de belepiszkálás után csak recsegés, akadás van. Most, hogy láttam/tapasztaltam, hogy ez bizony életképes lesz számomra, így félgép vásárlás lesz. Nekem a legfontosabb, hogy hangja legyen a rendszernek. A pici (htpc) gépekbe nem tudom betenni ezt a hangkártyát (pci), pláne nem az első csatlakozólappal. Engem nem zavar, hogy egy atx méretű gép van a szekrény mellé 'elrejtve'. Tudom, hogy a milyen gépet vegyek topikba kellene elmennem, de megpróbálom itt. Ti jobban vágjátok Linux dolgait. Arra lennék kíváncsi, hogy mégis mi az ami ajánlott. Nem azt mondom, hogy a penz nem számít, de amennyit rá kell szánni, azt kifizetem. Általában itt az Aprót használom, eddig jól bevált. Nekem az is fura, pl. it a Lububtunál, hogy 300Mb alatt van az idle memória használat. Ok, tudom, direkt egy olyat ajánlottatok, ami a régi vacak vasamra való. Vagy többi disztró többet kér? Elég elvileg 4 v 8 Gbram? Gondolom 16 totál felesleges. Illetve cpu elég mondjuk első vagy második generációs intel? Eletleg 3. V. 4. gen? Elég e a 2mag 4szál, vagy nézzek legalább 4 magost. Felhasználás továbbra is youtube és a Star Wars filmek. Most, hogy évek után meghallottam a hangját ennek, nincs kedvem a Realtek kártyákat hallani ;) Nvidia gtx650 maradna, filmekre sztem elég. Azért is kérdem ezeket, mert ahogy nekem ez lejött, ez a Lubuntu egy gyengébb változat. Késöbb kipróbálnék lehet mást is, bár hozzáteszem, ezzel sincs semmi bajom. Ami hiányzik, de biztos van letöltés erre, hogy a hang beállításokat piszkáljam. Pl. hangerő szabályzók külön csatornánként. Meg egy eq is, akármilyen jó erősítője van az embernek meg hangfalai, mindig lehet korrekciózni. Ha nem probléma ebben kérnék ötleteket, nem szeretném elsietni, volt már rá példa, hogy nem a legjobb döntést hoztam a kapkodásnak köszönhetően. Egyenlőre ez is működik, nem sietek. Köszönöm, szép napot ;)
    Üdv., zeb

  • zebra_hun

    addikt

    Köszönöm a bíztatást és a tippeket. Kipróbálom majd gép előtt, de nézem az aprón a félgépeket is. Ez próbának jó volt, de kicsit eljárt felette az idő.

  • zebra_hun

    addikt

    Üdvözlet Mesterek!
    Én kérdezősködtem és kezdtem a Linuxot kb 1 hónapja. Hitler leselejtezett gépével indítottam, amire a segítségetekkel sikerült is egy működő Lubuntut tenni. Hardver harmat gyenge volt, és beújítottam egy jobb masinát. Kerdésem az volna, hogy illene újratennem a rendszert? Régi egy amd athlon 3000 volt egy abit lappal, most egy i5 760 4 magos cpu egy gigabyte 1156 lapban. Félgépet cseréltem, ssd-t ráakasztottam, boot, voálá, működik. Azért megkérdem, hogy ez így mennyire normális. Win alatt a driverek miatt tuti reinstall kéne. Hozzá fűzött elvárásaim teljesültek, youtube video és fimek simán mennek 1080-ban. Ez lenne az egyik kérdésem, a másik, hogy ez egy 'media pc' a tv mellett, és kb 4 méterről nézem. 1080-ban a betűméret túl kicsi. Közelről simán elolvasom, de a kanapén pöffeszkedve képtelen vagyok. Tudom, béna lesz a kinézete, windowsnál is van olyan menü, hogy 150% nagyobb méret. Elmondom, hogy kezdő vagyok, használom a gépem, nem akarok szervert üzemelni stb. Csak mezei user :) köszi a válaszotokat

  • zebra_hun

    addikt

    Köszönöm a segítséget, siker :R Miattam nehogy összeugorjatok, annyit nem ér. Akkor inkább visszateszem a wint ...csak vicc. Az az igazság, hogy egy régi hangkártyát keltettem életre, windows alatt már nem megy. Kb 1 hónapja segítettek itt nekem, de olyan gyenge volt a gép amit összekukáztam, hogy igazából a használhatatlan kategória volt. Működött, de a lényeg, hogy youtube ill. filmek lejátszása, akadt. Most remek, csak a szituáció, hogy nem monitor hanem TV 4 méterről az fura az eredeti betűmérettel. (Van +os szemüvegem monitorhoz, minuszos messzire) Így jár aki sokat bámulja a monitort... Ezt a képet már a rendszeren lőttem. Szinte mindenhol nagyít, de a jobb klikkes menüre nem hat. Ill. firefox fejléc betűméret megnőtt, de a tartalom nem. DPI értékre nem változik. 11-ről 14-re írtam a betűméretet.

  • zebra_hun

    addikt

    válasz zebra_hun #77736 üzenetére

    Bocs, kifutottam a szerkesztési időből és nem olvastam el figyelmesen a dpi feletti újraindítási feltételt. Már a jobb klikkre is hat, tökéletes :) Dánke sün

  • zebra_hun

    addikt

    zebra_hun@zebra--pc:~$ inxi -Fxxx
    System:    Host: zebra--pc Kernel: 5.4.0-65-generic x86_64 bits: 64 compiler: gcc v: 9.3.0 Desktop: LXQt 0.14.1 
               info: lxqt-panel wm: Openbox 3.6.1 dm: SDDM Distro: Ubuntu 20.04.2 LTS (Focal Fossa) 
    Machine:   Type: Desktop System: Gigabyte product: P55-UD3L v: N/A serial: <superuser/root required> Chassis: type: 3 
               serial: <superuser/root required> 
               Mobo: Gigabyte model: P55-UD3L serial: <superuser/root required> BIOS: Award v: FI date: 11/01/2010 
    Battery:   Device-1: hidpp_battery_0 model: Logitech Wireless Keyboard serial: 4023-00-00-00-00 
               charge: 55% (should be ignored) rechargeable: yes status: Discharging 
    CPU:       Topology: Quad Core model: Intel Core i5 760 bits: 64 type: MCP arch: Nehalem rev: 5 L2 cache: 8192 KiB 
               flags: lm nx pae sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx bogomips: 22384 
               Speed: 1226 MHz min/max: 1197/2794 MHz boost: enabled Core speeds (MHz): 1: 1249 2: 1325 3: 1293 4: 1285 
    Graphics:  Device-1: NVIDIA GK107 [GeForce GTX 650] vendor: Micro-Star MSI driver: nouveau v: kernel bus ID: 01:00.0 
               chip ID: 10de:0fc6 
               Display: x11 server: X.Org 1.20.9 driver: modesetting unloaded: fbdev,vesa resolution: 1920x1080~60Hz 
               OpenGL: renderer: NVE7 v: 4.3 Mesa 20.2.6 direct render: Yes 
    Audio:     Device-1: NVIDIA GK107 HDMI Audio vendor: Micro-Star MSI driver: snd_hda_intel v: kernel bus ID: 01:00.1 
               chip ID: 10de:0e1b 
               Device-2: Creative Labs EMU10k2/CA0100/CA0102/CA10200 [Sound Blaster Audigy Series] driver: snd_emu10k1 v: kernel 
               bus ID: 05:04.0 chip ID: 1102:0004 
               Sound Server: ALSA v: k5.4.0-65-generic 
    Network:   Device-1: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet vendor: Gigabyte driver: r8169 v: kernel 
               port: ee00 bus ID: 04:00.0 chip ID: 10ec:8168 
               IF: enp4s0 state: up speed: 1000 Mbps duplex: full mac: 1c:6f:65:d3:28:39 
    Drives:    Local Storage: total: 298.10 GiB used: 9.46 GiB (3.2%) 
               ID-1: /dev/sda vendor: Seagate model: ST3200021A size: 186.31 GiB speed: <unknown> serial: 3LJ22ERD rev: 3.01 
               temp: 42 C scheme: MBR 
               ID-2: /dev/sdb vendor: Kingston model: SH103S3120G size: 111.79 GiB speed: 3.0 Gb/s serial: 50026B725301A286 
               rev: BBF0 temp: 33 C scheme: MBR 
    Partition: ID-1: / size: 109.53 GiB used: 9.46 GiB (8.6%) fs: ext4 dev: /dev/sdb1 
    Sensors:   System Temperatures: cpu: 38.0 C mobo: N/A gpu: nouveau temp: 39 C 
               Fan Speeds (RPM): N/A 
    Info:      Processes: 177 Uptime: 34m Memory: 3.83 GiB used: 1.24 GiB (32.3%) Init: systemd v: 245 runlevel: 5 Compilers: 
               gcc: 9.3.0 alt: 9 Shell: bash v: 5.0.17 running in: qterminal inxi: 3.0.38 
    zebra_hun@zebra--pc:~$ 

    [ Szerkesztve ]

  • zebra_hun

    addikt

    válasz ubyegon2 #77742 üzenetére

    Köszi. Ha nem lenne elég, dobok még be 4-et, de nem divat nálam a sok alkalmazás egyszerre. Sajnáltam az Audigy 2 ZS Platiniumot kidobni, tudtam, hogy jó hangja van. PCI slotba passzol, W10 minden frissítéskor kinyiffantja a "házi" drivereket. Nappaliba van egy egész jó 5.1 cuccom, Linux meg natívan támogatja ezt a hangkártyát. Új masinákba bele sem tudom tenni, PCI már nincs semmin, így jött az ötlet egy régi masinához. Ismerkedek a rendszerrel, egyenlőre semmi bajom vele, keresgélek dolgokat, bénázok, de win alatt eltöltött közel 20 évemet nem tudom gyorsan "áthozni". Használom, működik, nekem ennyi kell semmi több. Kössz ezt a hw elemző trükköt. Itt Ph.-n is találok rengeteg leírást, van mit olvasgatni. Szép estét :)

  • zebra_hun

    addikt

    válasz CPT.Pirk #77745 üzenetére

    Elfogadnék tanácsokat ez ügyben, bár ez itt Linux topikban kicsit off. Nagyon szeretem az igazi 5.1-et. A házimozis gépem elkészült, működik is, ezért nagy köszönet itt mindenkinek. Ami off:
    Van egy kimondottan Battlefield gémer gépem, ez egy kicsit modernebb, de kint van a műhelyben. Asszony látni sem akarja, ha kockulok... Abban csakis a realtek alaplapi hangkeltő van. Abba terveznék egy hangkártyát, csak nem tudom milyet. Brahiból nem akarok venni, nehogy kopp legyen. Az a bajom, eddig csak analog kábelezéssel tudtam igazi 5.1-et csinálni. Erősítőn van optikai bemenet, de az olyan, mintha a sztereóból csinálna térhatást. Van egy teszt videóm, amin egy ürge mondja 'jobb első, bal első, jobb hátsó stb'. Ez sem hdmi, sem optikain nem megy. Jobbanmondva, ha nézek egy filmet, az ember azt hinné, hogy hú de jó, mennek, de hamisan. Analogon van csakis úgy a hang, ahogy a hangmérnökök megtervezték. Ráadásul a realtek software egy katyvalék, az audio konzol bedöglik, a a realtek drivert teszem fel ami 400 Mb. Ha a 20 Mb ms storból lévőt, akkor van audio konzol. Szóval vennék egyet ebbe a gépembe, de oda pcie való, w10-hez.
    Egyébként kicsit vissza a Linuxhoz, ebben a c meghajtó egy 256 Gb-os nvme. Találtam egy Linux mint szájbarágós telepítő videót a youtube-on w10 mellé. Elvileg ugyanazzal a módszerrel lehet Lubuntut is feltenni? Az nvme 1 partíció jelenleg, tehát mókolni kellene. Vagy inkább w10 telepítővel már az elején hagyjak neki helyet? Igazából a játékra semmi időm, de szoktam azt a gépet is hadználni, elférne rajta egy Linux.

  • zebra_hun

    addikt

    Üdvözlet Mesterek,

    Egy ideje szépen teszi a dolgát a Linuxos gépem, ezért nem is írtam. Volna viszont egy apró problémám, ami a kezdetek óta megvan, de nem vagyok szaki, így megkérdezem.
    Röviden: Gyors jeleneteknél képtörés van a felső kb. 1/6-od részben. Mindig ott, és normál filmnél, jelenetnél nincs, csak ha gyors mozgás van. Házimozis gép, tehát csak youtube, vagy letöltött filmek. A gépem adatai itt: [link]
    Van itt vsync mint a win alatt? Én azt hittem, hogy ez a jelenség 3d-nél van, de itt jelen esetben videózás közben. Csináltam egy fotót, bár nem igazán adja vissza, de azért látszik a csík és a törés. Köszi ha van hasznos infója valakinek
    Üdv., zeb

  • zebra_hun

    addikt

    válasz lev258 #79605 üzenetére

    Akkor légyszi szájbarágósan, mert ahogy felment a rendszer, semmit nem állítgattam. Frissítéseket megcsinálom ami bekapcsoláskor bejön. Én csak használom. A jelenség, ha feltolom 1080p-re, majd fullscreen, akkor törik. Gyerek mesenézős gép, mert utálom a reklámokat, így tudtam megoldani. Persze én is mozizok néha, de sajnos ritka. Nekem nincs nvidia vezérlőpanel. Annyi változás, hogy már 8 Gbram van benne.

    [ Szerkesztve ]

  • zebra_hun

    addikt

    válasz lev258 #79607 üzenetére

    Köszi. Éjjel fogom folytatni, családi botrány lett belőle, hogy "azt a sz@rt kell már megint nyomkodni?" Kiválasztottam egyet a legalább 10 nvidia driverből, a képtörés jó is lett, csak a betűméreteket kell visszavarázsolnom. TV, és a normál méretben még szemüveggel sem tudom elolvasni. Ez legyen a legnagyobb probléma ;) köszi a segítséget, így már jó lesz.
    Üdv., z

  • zebra_hun

    addikt

    válasz lev258 #79611 üzenetére

    Elmentettem köszi. Az a bajom, bár most nem vagyok ott, hogy nem tudom melyik betűméretet találtam meg, de nem mindenre hat. "Intézőbe" majdnem minden nőtt, olvasható, de pl a startmenü maradt pici. Firefox is megnőtt, de a fejléc pici. Majd éjjel jobban átnézem. Régen sikerült, akkor most is fog ;)
    Bobnak is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák