Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    válasz #59070464 #7999 üzenetére

    Most nézem a linket, az a rész importálásról szól, ha olyan forrásból importálsz, ami hierarchikusan rendezett. Mivel a newsbeuter nem tud úgy rendezni, ezért tag-eket generál belőle.

    "If your old RSS feed reader was able to structure your subscriptions in hierarchies, and reflected this structure in the exported OPML file, newsbeuter doesn’t throw away this information (although it doesn’t support hierarchies), but generates tags from it. Tags are newsbeuter’s way of organizing subscriptions in a non-hierarchical way."

    Most gyorsan kipróbáltam, és a perjelellel elválasztott tag-eket nem bontja szét, tehát példánál maradva nem lesz simán Programming tag, hanem perjellel mutatja őket, azaz ilyen lesz:

    IT
    IT/Programming
    IT/Programming/Erlang

    És ha a Programmingot akarod, akkor a másodikat választod ki, és akkor mindent mutat, ami benne van (pl. Erlang), ha pedig az Erlangot akarod, akkor a harmadikat választod ki és akkor csak azokat mutatja, amik Erlanggal vannak tag-elve.

    Mivel nincs könyvtárstruktúra-szerű megjelenítés, ezért csak így, perjellel tudja a hierarchiát ábrázolni / listázni.

    szerk: igen, három helyen fog megjelenni: a sajátjában, a Programming-ban és a IT-ben (mert a Programming és benne a Erlang az IT része).

    [ Szerkesztve ]

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák