Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog

    Álljon itt egy történet amiben nevet nem írtam, nehogy véletlenül bármilyen hasonlóságot mutasson az élettel.

    Van egy jó kétkezi mester ember , aki ért autók egyes részeihez. Na nem szerelő de szorgalommal és kitartással felküzdötte magát az apparát mellől - minden csudatévő szoftver, kábel, rinocéroszszarv és egyéb varázslatos dolgot sikerült bészereznie, hogy egy német gyártó lótusz-faktuszának tűnjön. Ment is a hirdetés szoftmodokról, csuda megoldásokról amihez nem kell semmisenemse: pici vagy nem is olyan pici pénzért de mindent is megoldott.
    A német márka kedveli az állítható futóművet így adódott rögtön az új szolgáltatás is amit zabáltak a vevők: szoftveres ültetés. Éjt nappallá téve dolgozott emberünk hogy kielégítse a sok stance rajongó igényét. Főlt a lé mint állat jó sokáig.
    Azután beköszöntött a tavasz és egy kuncsaft jelentkezett hogy gond van, mert a nyári kerékmérete nagyobb mint a téli. Ekkor emberünk konzíliumot hívott össze ahol kiderült hogy a szolgáltatást egy olyan programra húzta fel amiben van egy fél tucat pipa különböző szorzóihoz a 10mm-nek és csók. Most megy az agyalás hogy ki fog meghalni amikor pályán a kocsi a gyári beállításoknak megfelelően beleül a beállításkor fennlévő keréknél nagyobba.

    Tanulság? Ne akarjon mindenki mindent is megoldani otthon és tecső videók alapján. Legalább Ti itt ne legyetek emberünk :))

    https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák