Új hozzászólás Aktív témák

  • LZs?!

    aktív tag

    válasz bitpork #131178 üzenetére

    @bitpork

    A Totalcar bekötött szemmel downhill-ezik már 5-6 éve...az utóbbi időben annyi változott, hogy ZD iránymutatásával tolják az 'audience-reach/platform-penetration/spoon-fed content' vonalat, ami szép lendülettel viszi őket a (pseudo)passion-geek irányból to casual enthusiast vonalra; pont, ahogy a Portfolio és Napigazdaság molylepkeként vonza a wannabe tradereket és az önjelölt mikro/makro gazdasági szakembereket.

    Egyébként szerintem ez nem egy rossz irány, mivel így talán az itt is sokszor megénekelt 'fogalmatlanok' kapnak egy jó tájékozódási pontot; t.i. náluk nem a tudásátadás a lényeg, hanem a figyelemfelkeltés, ami utána gondolatokhoz vezet - és ezt a legőszintébben, minden arrogancia nélkül mondom.

    Ugye ott van Mr. IkszSzaraPikasszó - ha ő és a hozzá hasonló affinitással rendelkezők előbbre jutnak pár nézőponttal, már tök jó; nekik is, meg a TC-nek is a reach miatt. Egyébként, ha a kocsi nekem is csak egy megkerülhetetlen eszköz lenne, pont lexarnám a nevét; ahogy itthon a mikro, hűtő, stb. dolgoknak még a márkájukat sem nagyon tudom. Pl. a mai napig nem döntöttem el, hogy most akkor a gardróban "hugó bossz", "hjugho bossz" vagy "ugo bossz" vagy "ügó bossz" nevű cuccok vannak fellógatva, mivel én valahogy az esetek 95%-ban remekül érzem magam pont abban, ami a polcon legfelül vagy vállfasoron legelől van.

    [ Szerkesztve ]

    Nevermind...

Új hozzászólás Aktív témák