Új hozzászólás Aktív témák

  • LZs?!

    aktív tag

    válasz gzbotii #133747 üzenetére

    Ha ő így emlékszik, akkor ajánlom neki, hogy olvassa át újra a KRESZ-t, de alaposan, mielőtt valahol valami balesetet okoz.

    Kedd reggel bementem párommal a városba (északról merészen becsalinkáztunk Áprád híd budai hídfőig; elég is volt).

    A Raktár utcából kanyarodnék ki a Szentendreire visza északnak, de közben szemből is jönnek, kanyarodnának délnek a híd felé: kereszteződés

    Előttem is hasonló teveket szövögettek, ment is a balfaxkodás, de nem is igazán figyeltem; beszélgettem párommal.

    Sorra kerülök, szemből jön egy furgon, mindketten indexelünk balra...én lélekben megnyudodva gurulnék el mellette, hogy majd egymás mögött szépen elkanyarodunk, ahogy kell és egyébként is KRESZ meg lófax. Na...aztán a kormány jobbra elkapom és satufék. A mundró behúzta elém a gépsast. Egy pillanatra qrvára meglepődtem, és őszinte értetlenséggel száttártam a karomat, jelezve hogy mifax. Erre nekiáll mutogatni, hogy menne balra. Ohhh...jelzem neki, hogy akkor tesó neked tolatás, mert addig ebből a mexikói felállásból nem mozdulunk. Valamit még anyázott, majd visszatolatott és tovább ment a sor mögött befordulni.

    Párom kérdezte, hogy ez most mi volt; mondom: még egy fogalmatlan hülye, aki azt sem tudja, merre van arccal előre. Mire ő: hiszen mindenki így kanyarodik, ő is így szokott (t.i. egymás előtt, illetve egyik a másikat elengedve), most mi bajom van. Mondtam neki, hogy akkor innentől okosabban, b+.

    [ Szerkesztve ]

    Nevermind...

Új hozzászólás Aktív témák