Új hozzászólás Aktív témák

  • LZs?!

    aktív tag

    válasz bitpork #137203 üzenetére

    @bitpork

    Szerintem meg a hétköznapokra el kéne törölni minden sebességhatárt a személyautókra, hétvégére pedig a következőket: 100 pályán és autóúton, 80 lakott területen kívül, lakott területen belül 60, illetve 40 - így a család is el tudna ugrani nagyiékhoz vidékre, vagy elmenni pancsolni a strandra, csak vasárnap éjfélig érjenek haza... szerk: péntek déli 12-től hétfő déli 12-ig, az ünnep- és munkaszüneti napok ofc beleszámítanának; legyünk méltányosak!

    Az 'útban lévők' egy része 1-2 hónap alatt el- vagy kihullana, a maradék többsége ettől jól megijedne és átülne buszra, villamosra, vonatra - azok nagyok, nehezek, így biztonságosak. A 7,5t+ tgk-k haszna is felérékelődne a mindennapi szállításban: végre lesz helyük mozogni, így már ki akarna 3,5-es furgonokkal csapatni. A levegő is sokkal jobb lenne!

    Hirtelen lenne Lebensraum az 'igazzy' vagy magukat annak vélő autózóknak...aztán amikor már a sokadik kedves ismerőst kanalazzák össze, akkor a kollektív tudat maradéka talán elgondolkodik, hogy jó sport az autózás, de nem ok nélkül veszélyes üzem.

    A forgalmi alkalmasságit és a KRESZ kötelezőket a hétköznapi időszakra felfüggeszteném...még a jogsi se kelljen ilyenkor. Természetesen a gondatlanságból vagy szándékosan okozott kár továbbra szancionálva lenne, stb. Végre tolhatná Józsi melóba menet a zártpályás rali-zsigulijával, illetve láthatnánk közúton Ariel Atom-ot!

    Őszintén fogalmam sincs, hogy én hol esnék ki... :P

    [ Szerkesztve ]

    Nevermind...

Új hozzászólás Aktív témák