Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    De feldobnék egy témát is... :DDD

    Augusztus második felére kitaláltunk olasz körutat. Kis időtöltés itt-ott. Budapest - Trieszt - Bologna - Firenze - San Gimignano - Pisa - Velence - Budapest..
    Kérdés hogyan tudok felkészülni egy ilyen könnyed 2500km-es útra...? Illetve van pár téma aminek még utánanézek, de ha valaki tud jó tanáccsal szolgálni szívesen veszem... :)
    A technika(ördöge)
    Baj, nincs a verdával, de előtte azért egy átnézés kellene. Ha már látszik valami akkor lehetőleg ne útközben legyen belőle probléma... Elvileg van rá ember, de elfoglaltság miatt még nem 100%. Ha mégse jönne össze, akkor tudtok ajánlani olyat aki, nem 2 hétre ad időpontot, és lelkiismeretesen átnézi az autót mindezt normális áron...?

    Autópálya
    A magyar és a szlovén árazás elég korrekt, de az olaszoknál horror...árak vannak. Nem tudom ott mennyire zsúfoltak a kicsi utak, de szerintem pályázni fogunk...mert elég testes menetidők vannak.

    Tankolás
    Szlovén és olasz kúton is kell majd tankolni, de viszonylag régi videót, meg sok fura történetet olvastam többnyire küszködésekkel... Erre valakinek van friss infója?

    Egyéb
    Bármilyen hasznos infó érdekel amire érdemes odafigyelni egy ilyen úton...

    Utast biztosítás kötés rajta van a listán. :DDD

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák