Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz bulikavagyok #194484 üzenetére

    Ja, hogy szervizcsomag, értem (mármint általában másutt úgy hívják a kötelező karbantartásos szervizcsomag).

    Én a garikiterjesztést számolgattam a mienkre (mármint van rá, így vettük) - de sokáig nem fogom azért szervizekbe hurcolni.

    Kolondrum: Egy óvatos százalékot tudsz mondani fogyicsökeknésre? Lehet hogy vótmá, csak átsiklottam.

    AMD Power: Home officeról gyorsan be kellett érniük a céges Skodákkal melóba :DDD

    Tsebacsi: Egy négyes Oktávot inkább érzel minőséginek mint egy Ceedet ha jól értem? Úton, menet közben is? Nem rosszak a Skodák, hármas oktival elvagyok, négyesben nem ültem, de pár nagyobb új Skodáról azt olvasom nem annyira masszív mint a korábbiak. Alig várom már hogy ilyennel is menjek :) . Meg hogy elvigyék innen végre a Kugát, mert addig csak ez a lélekvesztő szokott szabad lenni...
    Amúgy sose ültem még egy ötösben sem, de uccsó előtti hármasban nekem minden volt, de minőségérzetem az semmi. Törökszedános kivitelezés, vagy azt alulmúló helyenként. Nyilván nem a semmiből lett a legnyereségesebb (3-4 éve) egy ilyen relatív kis autógyártó ilyen rohadt nagy kínálattal is.

    Tudjátok mit láttam ma? Talán az elsőt hónapok óta...
    Egy új (hibrid) Vitarát, m e n e t j e l z ő v e l ! Nem tompítottal égette a retinát (sajnos mint pár modellnél, ennél is rohadt sok a szórt fény, meg elég hamar világít a másik szemébe, nappal is fáj). Igaz lakotton belül volt, vagy feledékeny is lehetett. Munkanaponként jellemzően 5-10 ilyen Vitarával találkozok, és hát ugye japánautósok amúgy is khm, konzervatívabbak, plusz aki olcsó autót vesz 5,5-h-ért, amúgy sem biztos hogy mindenből (beleértve kresz és köhém rendeletek) up to date... 99,9%ban tompítottal mennek, nappal, mindenhol is.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák