Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Qru #194545 üzenetére

    A legtöbb frekvenciaszelektív csillapító jó, és akár közel van az aktívokhoz (vagy jobb is attól, mert ez ütési sebesség függvényében dolgozik, nem a mód függvényében). Még a Picassoban is fasza volt, pedig nem egy sportautó :).
    Más kérdés hogy miközben autóknál csillagászati árban mérik(sokszor), meg hypeolják, bringáknál (normális rugózó elemekben) alap, és pár szaros megfurkált vékony lemezről beszélünk (részben) plusszba oszt kész. Jó jó, a know how az a jó behangoláson van/lenne egy-egy autóhoz.

    Qru: A rendőr is ember, és jellemzően ők sem tudják az előírásokat. :(

    tboldi: Vanank tényleg feledékenyek, akik ködben, sötétben (főleg város) is DRL-el mennek, azaz ha az nem lenne, akkor full sötét autóval közlekednének. Hogy nem veszik észre hogy 1, nem látnak (igaz, úgyis 2 csíkot világít el a legtöbb user) 2, hogy nem bassza ki a szemét az erősebb műszerfalvilágítás, vagy annak a hiánya?

    stickermajom: A céges autók 90%ában van automata világítás (a vezetői autók 98%ában). A vezető(in)k 80%ban kézzel kapcsolnak tompítottat az automata világításkapcsolós autókban...

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák