Új hozzászólás Aktív témák

  • Szoszo94

    őstag

    válasz #89309696 #211377 üzenetére

    Bubun már a cég területén belül lekopott a fekete rész, ki sem kellett vele menni utcára, úgyhogy valószínűleg nem kell sok ahhpz, hogy lekopjon a festék ahol fogja a pofa. A többi részen pedig nem fog rozsásodni remélhetőleg. :)

    Qru: leesett a váltó a plusz erőtől, de jogos amit írsz :DDD Piszkált, megy bele most a 6-os sti (vagy wrx, nemtom' már melyiket mondta a főni) váltó, azt mondta annak bírnia kell.

    Navi téma: Waze-nek többször adtam esélyt, de sosem akar élni vele. Elvinne tökön-paszulyon át, hosszabb (mind időre, mind távra) úton, mint a Gmaps, pedig rendesen be van állítva. Persze mikor már sokadjára újratervezve átáll arra az útra, amin alapból a gmaps vitt, akkor mindjárt rövidül a menetidő és a táv is, franc érti. Se torlódás, se más nem indokolja és sokszor eljátszotta már ezt, pedig a traffijelzés miatt próbálkozok esélyt adni neki eskü :D Így viszont még mindig marad a Gmaps és CamSam+ alkalmazások.

    Mi8 is OLED Boldi, kint németben is folyamatosan használtam, itthon is mindig megy, de egy kis beégés sincs idestova lassan három éve. Néhanapján navizva csak nem lesz baja a szifonnak sem :N

    Nandow: Yellowstuff még nem a melegíteni kell kategória, de 900 fokig elvileg bírnia kell. Itt egy jó kis táblázat :)

    [ Szerkesztve ]

    Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi

Új hozzászólás Aktív témák