Új hozzászólás Aktív témák

  • szőröscica

    addikt

    válasz Kickass #276989 üzenetére

    En ma probaltam. Reggel parom O3 FL-jet vezettem munkaba, delutan ultem G8-ban. Nekem erezhetoen szukebbnek tunt a Golf. O4 is nagyobbnak erzodik nala.

    Igazabol Kamiq vs. Golf 8 osszehasonlitas celjabol erkeztem. Jobb anyagminoseg es szemrevalobb, modernebb design van bent a Golfban, de ebbol sokat ad az alcantara utanzat uleshuzat es ajtoboritas, ami az enyemben nem lenne. Legrostelyok alatt kokemeny a Golf is, felette puha a Kamiq is. Golfban beleltek az ajtozsebek, ez mondjuk tetszik, de egy darab filcet en is be tudok ragasztani, ha kell. A Kamiq mindket sorban joval tagasabbnak erzodik a magasabb fejter miatt, szelteben kicsit szukebb talan, de legalabbis a konyokloje kisebb.

    Infotainmentben nekem a Skoda regebbi rendszere jobban bejott, a Golf eleg bizonytalanul allt fel, bo fel percig toltott valamit.

    Ahol a VW egyertelmuen nyer az a csomagter, masfel
    arasszal hosszabb.

    Szerintem Kamiq lesz. Lehet, hogy valamivel gyengebb lesz a menetkomfort, de ha csak annyival mint erzesre az anyagminoseg, akkor nem lehet szornyen zajos. Csomagterben az Ampera is eleg volt, ennek meg picit nagyobb is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák