Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz Tsebacsi #194586 üzenetére

    Hát, furcsa, majd ha nagyon ráérek csinálok kopogtatós/nyomkodós videót a kettőről. :DDD

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

  • MC Pite

    veterán

    válasz Tsebacsi #194586 üzenetére

    Nekem a Focus/Kuga a Suzuki/Dacia és a többiek között van. Ceed a felsőbb részben van vizuálisan és tapintásra, működésre is.
    Ha hozzá vesszük a működéskultúrát, tovább nyílik az olló. Engem (és autóra kevésbé fogékony kollégákat is) a Kuga kiidegel pár dologgal(közepes felszereltség, 2.0 dízel összekrék manuál váltó, elektromos kézifék).

    Hármas korábbi, F30-as BMW-nél én is írtam hogy kurvára nem prémium minőségi, hanem törökszedános minőségi szint volt (és működési kultúra, fényszóró, ablaktörlő, navi, klímavezérlés vagy szinte bármiben). Helyenként ótvar, szemre is csúnya műanyagok, borzasztó műbör (mint a korábbi Daciakban, csak más színű). Sajnos az ergonómia is pocsék volt. Az hogy jobbkormányosan egy csomó mindent nem csináltak meg normális jobbkormányosra, az külön szégyen.
    Azt hogy vezetni milyen volt az automata 320d-t, le se írom, mert elharapják a torkomat, de röviden, nem jó.
    Szerintem nem viccből írta Cactus, csak nincs rajta a propelleres szemüveg, amin át a legtöbb ember nézi. Nem tudnak elvonatkoztatni, és ugyanazt jobbnak látják egy drágább embléma mögött.
    Több cikket újraolvastam utána, aztán kiderült hogy fulloskat tesztelnek, más fék, más futómű, más kormányzás, más motor(menedszment), más huzatok, stb stb.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák