Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szőröscica

    addikt

    válasz Snoop-y #277608 üzenetére

    Szerintem az egyetlen előnye, hogy szép és könnyen tisztítható. Ellenben egy jó szövet is tud szép lenni.
    De egyébként télen hideg, nyáron meleg, csúszik.

    Pont tegnap voltunk kanapét konfigurálni, és ott is ugyanez volt, gyönyörű fehér/halvány bézs bőr kárpitok vannak, de tudom, hogy nem olyan kényelmesek, így maradt a szövet.

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Snoop-y #277608 üzenetére

    Én személy szerint nem szeretem. Ha a hőérzetet el is engedem, csúszik, nem tartja meg a popóm. Lecsúszok benne, ahol már a deréktámasz rossz helyen van és kényelmetlen.
    Ezzel együtt tényleg ver mindent minőségérzetben, de akkor sem.

    focvis: nem jutott eszembe az oldallégzsák, de valid. Nem tudom, az üléskárpit speciálisan van varrva, kikönnyítve, vagy azzal az egy réteggel még boldogul a patron?

    cOxeR: ingyen sajt nincs, csak az egérfogóban. Csak azért nem kárörvendek a villanyautósokon, mert nekem sem tetszik a rendszer.
    És azzal sem értek egyet, hogy a társasházban, lakóparkban lakó autótulajdonosoknak a saját napelempark nem opció. Az ilyen villautósok tankolhatnak töltőállomásokon az említett 8 literes benzinfogyasztású árnak megfelelően.
    Nekem van lehetőségem a teremgarázsban saját villanyóráról töltőt telepíteni, 3 méterre van a 3×16A, de mi van a kvótával? :U

    gergo5991: Jó napot kívánok! A 2-es kutat kérem, számlával, pontgyűjtővel, bankkártyáva. - Általában ez mál túl sok input a biorobot számára, de legalább levágja, hogy nem kérek hotdogot, sorsjegyet...

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák